Komentari za tekst "Bebac ministarki Slavici Đukić Dejanović: Prestanite da zamajavate roditelje"

Komentara
35
Ostavite komentar
Sada me zanima pošto su izjavili da će Zakon ići na reviziju, kada će se to desiti i koliko će tih "za par meseci" trajati? Da ne pominjem da će verovatno oštećene majke koje su zahvaćene ovim skandaloznim zakonom biti i dalje oštećene i ako se zakon promeni, jer bože moj, sada važi ovo što su izglasali!
Meni nije jasno koja je ova nazovi gospodja koja svima daje minuse?Sramota
Slavica Đukić Dejanović 100 %😁😁😁
One mogu da nose torbe i po 20000 evra a ovamo zenama u Srbiji koje podizu natalitet i sprecavaju da nacija izumre daju 2000 dinara.Sramota!!!
Mene interesuje posto mi je ovo treca trudnoca kako se obracunava porodiljsko I koliko cu primati a radila sam godinu ipo dana u istoj firmi.Kako to ide?Tesko nama gde zivimo I gde rastu nasa deca.Svi nesto obecavaju ali kad dodju na funkciju zaborave sta su juce jeli a da ne pricam o obecanjima!Sramota.
Meni je plata na trudnickom 2200 din. Imala sam minimalac, ali opet je moglo nekako. Sad za ovaj novac nemam ni za pelene mesecno, a imam bebu od nepuna dva meseca. Hvala drzavo! Dok sam bila trudna, planirala sam i trece dete, ali sada, kada vidim koliko drzava brine o porodiljama i njihovim platama, vise od toga nema nista! Samo mi je zao sto ne mozemo da odemo iz ove smrdljive drzave!
Sve pohvale za Bebac.com
Jedina nada da NEKO cuje I nas bilo da smo trudnice,porodilje ili roditelji.... I da se bori za nasa prava.
Ma ne čuje niko što je najgore. Ni u jednim novinama ništa o ovome.
Nisam u toku živim van Srbije... Šta je bilo? O kakvim isplatama je riječ i za koga?
A zašto niko ne podnese tužbu direktno protiv države?
Zanemarili su međunarodnu konvenciju i naš zakon o radu, odnosno sa njima je u suprotnosti.. Tu ima velikih osnova za tužbu..
I ja sam za tuzbu, posto nasa drzava vise obraca paznju na azilante, poklanja im kuce i ostalo, a nama uzima.
Hvala portalu Bebac,koji jedini u Srbiji ima hrabrosti da se suprotstavi ovom sramnom zakonu i ministrima Djordjevic i Dejanovic. Njihove izjave su pune hvale kako su obuhvatili i zene koje do sada nisu imale pravo naknade,ali ne spominju da i to sto sada dobiju nisu ni morali da im daju,jer su u pitanju minorni iznosi. Jedno veliko sramota za celo ministarstvo koje na ovaj nacin ,,podrzavaju,, majke,jer su ovim zakonom sve porodilje ugrozene. Jos jednom BEBAC HVALA NA PODRSCI.
Bravo za portal Bebac i za Jasminu Mihnjak. Obzirom da su oni glavni pokretaci i podrska roditeljima u ovoj borbi,trebalo bi nekog od njih postaviti na mesto gospodje Djukic Dejanovic.
Svaka cast, Bebac!
Samo da istrajemo u toj borbi, jer oni ocekuju da se ovo kao i sve zaboravi i gurne pod tepih.To ne smemo dozvoliti! Sva podrska bebcu!
Svaka cast za Bebac!
Ja sam dobila resenje I plata ce mi na poridiljskom biti 2732 din, I to bruto. Radila sam tri ipo meseca, I jos tri imam na trudnickom, jer sam zbog krvarenja u petom mesecu, morala da mirujem, a samim tim I da odem na trudnicko. Sad razmisljam sta ja da radim sa tih 1000 I nesto vise sto cu imati kao platu? Nemam ni za pelene...
Baš me zanima ko lupa ove minuse svima?! Jel neka od ovih žena nije možda u pravu?!
Vucicevi botovi!!!
Za koji dan cu se ostvariti u najlepsoj ulozi zivota zene postacu majka. Ali nazalost ova drzava i nas zakon nas unazadjuju da u najlepsem periodu zivota kada trebamo biti najsrecnije i da uzivamo mi brinemo kako cemo sve obezbediti prvo za dolazak naseg deteta na svet ,pa onda i kako cemo ga izdrzavati. Sve mogu da shvatim ali da zena,trudnica,majka moze biti ovoliko uskracena to ne mogu. Zar je bitno ko koliko radi i ko gde radi,svaka trudnica i buduca majka treba biti zasticena od strane nase drzave.Ovo je sramota kroz sta mi prolazimo pocevsi od papirologija,cekanja u redovima,nekulture naseg naroda pa do novcanih problema. Da li je normalno da ja kao buduca majka ne primam 3 meseca platu jel drzava kasni sa isplatama trudnicama!? Ja uredno i posteno radim svoj posao vec 10 godina i ne kasnim na posao. Zbog cega onda kada nam je novac najvise potreban mi ga nemamo i ne primamo zato sto uplata kasni?! Jel to podsticaj nataliteta? Jel su ovako zasticena nasa deca i majke? Nazalost sam jako ogorcena i razocarana u kakvoj drzavi zivimo i kakav nas sistem vodi. Svi koji sede u tim stolicama i donose ove zakone neka razmisle malo dokle su doveli trudnice i buduce majke,jer ovo je prevelika sramota!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »