Komentari za tekst "Kako da bušenje ušiju prođe bez komplikacija"

Komentara
9
Ostavite komentar
Zene dosadne ste, sta koga briga da l ste busile usi deci ili ne. I da l je to njihova odluka ili vasa. Bas je vise dosadno sto raspredate o nebitnim temama.
Clanak me interesuje, a u komenare sam usla samo da vidim ko ima sta da komentarise na ovi temu, pa sam morala da izrazim svoje vidjenje da majke uvek imaju nesto da laprdaju na svaku temu.
Zašto se onda vi javljate kad vas tema ne zanima? I uopšte čitate članak..
Koliko su mi ružna proćelava deca sa alkama na ušima, preružna.
Moj stav je da je to samo i isključivo njena odluka. Kad poraste neka sama odluči da li želi da buši uši ili ne. Kao što u tekstu piše,ona je moja devojčica imala minđuše ili ne. Apsolutno mi ništa to ne znači. Ne znam kako bi podnela da joj se nešto iskomplikuje,inficira a da znam da sam je ja lično i bespotrebno izložila tim pa i bezazlenim mukama. Tu odluku prepuštam njoj. Ništa neće propustiti što ih kao beba neće imati.
Potpuno se slazem. Jos za babine dobili smo troje zlatnih mindjusica, meni licno su sve preslatke, ali mi busenje usiju deluje suvise stresno za bebca. Sad nasa devojcica ima 4 godine, i jos uvek se nismo odlucili na taj korak, i bas kao ti, sve vise razmisljam o tome da preskocimo to, sve dok ona sama ne izrazi zelju.
Bravo. Isto tako i ja razmisljam.
Smatram da je idiotizam maloj djeci bušiti uši. Ja lično svojoj ćerkici nisam niti planiram ti raditi sve dok sama ne izrazi želju za tim. Mučiti takvim djelom dijete za mene je idiotizam!
U potpunosti se slazem sa Vama. Dete treba samo da odluci da li uopste zeli da nosi mindjuse a da ne pricamo o tome koliko je rizicno busiti usi maloj bebi. I bespotrebno. Mucenje malog deteta.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »