Komentari za tekst "Deca vegetarijanci ipak će dobijati obroke u vrtiću"

Komentara
7
Ostavite komentar
Uzdizu se vere, uzdizu se ubedjenja, moda, a pravoslavlja se stide I pljuju me sto decu pricescujem I dajem posnu hranu.
Zanima me sta je ginekolog imao da kaze majici ovog deteta sto u trudnoci nije jela meso. Uputila bih roditelje na akreditovani privatni vrtic, gde u nekima, mozete da bira i koje boje ce biti kasika kojom dete jede. Time ce resiti i svoj problem i problem nekog deteta (koje jede meso) je ispod crte.
Zadatak roditeljstva je da usmeri dete, da ga vaspita i odgoji, i svaki roditelj to cini u skladu sa svojim shvatanjima. Svima bih preporucila da se informisu o savremenim bolestima i uzrocima istih. Mozda i sami shvatite da konzumacija mesa i nije tako zdrava. U mojoj kuci se jede, ali povrce i voce su glavni sastojak nase kuhinje. Tako jedem ja, i jesce moje dete. Tako su jele i nase prababe pa nisu umirale od raka, pre samo 50 god meso nije bilo svakodnevno na trpezi ne kod nas u Srbiji, nego nigde u svetu. U nekim zemljama ni dan danas nije, kao sto je Japan.
Roditelji kompleksasi, lece svoje komplekse preko dece.
To nije zdravo a nije ni normalno.Vi na neki nacin diskriminisete svoje dete koje nema pravo izbora.
Deca vegeterijanci... Da je iz zdravstvenih razloga, razumela bih. Ovako se pitam zasto roditelji namecu deci svoje izbore?
Pustite bre dete da jede sta zeli, a kad odraste neka bira jel hoce da jede meso ili ne. Manite se pomodarstva, jer tvrdim da 90% tih roditelja zele samo da budu moderni.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Prelepe fotografije majki koje doje blizance »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »