Komentari za tekst "Kako je država smanjila naknade porodiljama"

Komentara
168
Ostavite komentar
Ceca

"https://www.peticije24.com Da li je neko zainteresovan da pokrenemo peticiju?"

Naravno, ja sam zainteresovana za pokretanje peticije.
Naravno!!!
Pogledacu u toku dana sta je potrebno na sajtu sa peticijama za pokretanje, ukoliko uspem da pokrenem objavicu vam link ovde u komentarima a vi delite dalje svojim prijateljima i poznanicima. Nadam se da cemo uspeti u nameri da se izborimo za svoja prava.
Ja sm postavila pitanje i u grupi na fb.. Ja sam radila skoro tri godine u firmi, otišla na trudnicko, porodila se i sada sam opet trudna. Kako se za mene obracunava da primam normalno porodiljsko ili umanjen?
Potpuno ista situacija kod mene. ako nesto saznas molim te javi
Zna li neko da li je izlaz iz ove gluposti ako se nakon porodiljskog radi minimum 8meseci bez prekida da imas tih 18 meseci za obracun, dobija 100%?
Sve dok se narod ne digne na noge nista se promeniti nece ... Jad i beda ..Mozemo da kukamo do sutra .Da sam neka sila da podignem sve trudnice da izadju na ulicu i javno kazu sta imaju ..mislite da se i tad nista promenilo ne bi?!Drzava banana ...a mi svi zajedno jos gori sto to trpimo i cutke prihvatamo takve zakone .
Predala sam za trudnicko ali je stos sto sam ja sa porodiljskog presla na trudnicko pa mi svih tih 18 meseci spadaju u porodiljko i prethodno trudnicko koje ne racunaju u prosek...znaci bice veselo. Ako mame koje smatraju da su ostecene i ugrozene ovim zakonom zele da podignu grupnu tuzbu neka mi se jave zelim da se prikljucim. Inace smatram da drzava ovim zakonom ugrozava mene i moju porodicu kao i moje nerodjeno dete time sto nam onemogucava osnovna prava na zivot i egzistenciju!!!!
Majo, jesu li odradili obracun za trudnicko? sta su ti racunali?
Sta se desava ako sam bila recimo na.porodiljskom posebnoj nezi deteta pa.pocela da radim pre dva meseca.I recimo.ostanem trudna.Da li se racunaju samo ta dva meseca? Inace sam za stalno u drzavnoj firmi vec 15god
Molim nekoga ko je upucen da odgovori, u istoj sam situaciji.
Zao mi je trudnica i porodilja, zato sto niko ne staje u njihovu stranu, i niko se ne buni za njih, npr bebac aplikacija koja samo piše, sve se svelo na pisanje i nista vise od toga ...

Ima li da postoji zastitnik trudnica i porodilja, kao sto postoji zastitnik gradjana ?
Pa posle nemojte da izadjete na glasanje na sledećim izborima. Koga je vecina izabrala, tako nam je sad svima. Ja pamtim neka ipak malo humanija vremena a buduce mame koje se ogrnu naprednjackim jaknama i ljube vucica ko ikonu, nek se njemu direkt i žale.
ja sam od maja prosle godine na ovom radnom mestu kako bi se meni onda obracunalo jer bi uskoro trebalo da idem na bolovanje posao mi je fizicki tezak nemogu da radim u ovakvom stanju
Sramota, stidi se drzavo ovakvog zakona! Ne da ne treba radjati decu ovde, treba otici sto dalje odavde! Stidite se bednici!!!
https://www.peticije24.com Da li je neko zainteresovan da pokrenemo peticiju?
Ja jesam.
Ostavila sam komentar na objavu iznad, ako uspem da pokrenem ostavicu vam link ili obavestenje pa vi delite dalje prijateljima i poznanicima u cilju da skupimo sto vise potpisa
Ja sam zainteresovana naravno!!!

Naravno da treba,sramotno je sta rade.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »