Komentari za tekst "Hitno vratite porodicama novac za treće dete"

Komentara
13
Ostavite komentar
Ne znam zasto se bunite kad cete dobijati 10 godina po 12.000 din?! Treba mi da se bunimo koji imamo troje dece, a za trece dobijamo samo 2 godine! Zasto je moje dete manje vredno od Vaseg?
I onda jos neko neka kaze da ga ne interesuje politika i da nece da izadje na izbore... kakav nam je narod, takva nam je vlast! Svaka cast!
Zasto bebac, ne pise da je istim zakonom ukinuto i pravo na tudju negu i pomoc i ostvarivanje bolivanja za posebnu negu deteta. Udarili su na najosetljiviji grupu koja nema podrsku nijedne instituciju u borbi da detetu pomogne,sve se zavrsava u privatnom sektorum koji zaradjuje nenormalne pare na deci I roditeljima. Sad su ostavili majke da biraju da li ce pomoc od 10.000-20.000 ili ce bolovanje pa bez dinara same da pokusaju da pomognu detetu za koje se krvnicki bore da postane ravnopravan clan ovog drustva I istom svojom inkluzijom puni budzet. Znate li koliko kostaju tretmani za decu sa autizmom I drugim razvojnim poremecajima, da ne pricam o deci koja su u invalidskim kolicima. Grad ne obezbedjuje ni dovoljno licnih pratioca, a sad ce jos gore da bude.Ne mozes zakonom propisano pravo da ostvaris, zakoooonom. Sramota! Ovo nije civilizovana drzava.
Sto bi se reklo, kako ste glasali, tako zanjete. Jezivo je sta nam rade. Ovakve nikada nismo imali, Bezobzirne, drske, bahate, nevaspitane, nekulturne...politicare.
Još nisam dobila rešenje kojim se ukida prethodno rešenje. Moja beba je rođena 27. decembra.
Baš smo prevareni! Sve porodice su planirale porodični budžet u skladu sa rešenjima koje su dobile i odjednoma nam je ta pomoć oduzeta bez ikakve najave!
Ko garantuje da i država neće poslati rešenje kojim ukida prethodno rešenje da ćemo primati dodatak deset godina!
Sramno, gospodo iz pokrajinske vlade!
Mi smo juce dobili resenje o ukidanju pomoci za trece dete od vojvodine.. Jel dobio jos neko? Dete se rodilo 28.aprila
dobili I mi
Trebalo bi da nam odgovore tj. da na posalju resenja da nam ukidaju novcanu naknadu, jer su nam prvo utvrdili to pravo.
Kad bismo izasle, mi majke na ulicu, organizovale peticiju, verujem da bi vratili novac. Shvatili bi i oni da ne mogu i ne smeju da nas vuku za nos. Ovako, nazalost i ovo ce im proci, jer im mi dozvoljavamo. Na nama je.
Pokupimo mi lepo nasu decu i njima ispred vrata! Sram ih bilo! Protesti! Peticije! Prvo nam daju pa nam uzimaju! Dajte da nesto preduzmemo! Bezobrazluk! Lopovi!
Uplasili se da nam ne bude previse😂
Meni su bukvalno to rekli kad sam zvala,kaze covek "da se ne preklapaju mere apv i republike"!Bez zezanja!
Pod hitno vratite porodicama novac za trece dete. To je sramota. I to su nasa deca. Na zalost svima nam je potreban taj novac kako nama tako i njima. Svaka majka koja rodi dete ne bitno koje po redu treba da bude nagradjena za to del.Na svetu doneti zivo i zdravo dete u danasnje vreme nije mala stvar jer danas smo svedoci na zalost mnogo ruznih stvari i desavalnja sirom sveta. Pa zato to treba nagraditi.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »