Komentari za tekst "Ministarstvo otvara vrtić za svoju decu"

Komentara
11
Ostavite komentar
tesko je uci u tudju kozu al mislim da gradjenje vrtica za zaposl u ministarstvima nije prioritet.
Detetu je mesto u vrticu a ne sa mamama po ceo dan, hvala Marija na predlogu.
Zar ti Marija mislis da njihova deca idu u drzavne vrtice?
Izgradnjom tih vrtica svakako ce se osloboditi mesta za drugu decu u ostalim vrticima,tako da ne vidim u cemu je Vas problem?
Za vreme Tita vece fabrike su imale svoje vrtice,kuhinje sa kuvanom hranom za radnike,odmaralista za zaposlene na moru,planinama...
kakve nebuloze! dovoljno su povlasceni sad jos i vrtic za zaposlene. sta cemo mi sa diplomama koji ne mozemo da nadjemo posao?
Oprostite Marija, ali kakve veze ima da li majka radi ili ne ima sa socijalozacijom deteta? I da ne radim slala bih je u vrtic jer joj je mesto tamo sa vrsnjacima a ne da sedi kuci i gleda mene kako spremam rucak.
Marija, lupila si, pa si ziva ostala. Kako nemaju povlastice, aman zeno? Procita li ti tekst? Vrtic nije samo da posaljes dete a ti sedi kuci i ispijaj kafe.. benefiti vrtica po dete su ogromni.. i ja radim, troje dece imam, svi idu u vrtice.. i isli bi i da ne radim!!!!! I pratim njihovo odrastanje itekako... i posvecena sam im maksimalno!!! A zivim 150 km od svog grada bez baba i deda.. nemam svekra-svekrvu.. muz i ja sami.. i da nema tog vrtica, znas kad bih ja posao nasla???? Zena je zeni vuk!!!!!
Ne znam samo koje oni to povlastice imaju? Zao mi je sto ne mozete da nadjete posao ali onda ako ste vec kod kuce, posvetite paznju svojoj deci, budite sa njima, pratite njihovo odrastanje, nema potrebe ni da ih saljete u vrtic kad niste zaposleni.Sta sa nama koji radimo kod privatnika i nemamo kome da ostavimo decu, a mesta u vrticima nema?
Bravo za Zoranu, to je bas lepo od nje sto misli na svoje zaposlene.. a sta je sa drugom decom koja cekaju za mesto u vrtic? Roditelji dece koji nemaju "vezu" da upisu dete u vrtic, i zbog toga je primoran jedan roditelj da sedi kuci i da cuva dete, a drugi roditelj da radi?! Za minimalac ? Bravo Zorana , mi "smrtnici" cemo i dalje juriti vezu da upisemo dete u vrtic, a ti otvori za svoje ljude vrtic.. cekamo sliku u novinama! Eeej majko ,sto si me rodila u zemlji Srbiji!!!!
koliko ste sendvica dobili?priznajte!!
A vi biste voleli da ako nema mesta za vasu decu, nema ni za ciju? Bas bez veze razmisljanje, ne cenim Zoranu ni malo ali lepo je sto se uopste time bave, mora od negde da se krene.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »