Komentari za tekst "Bake i deke su bogatstvo detinjstva"

Komentara
9
Ostavite komentar
ja sam ih imala, i ceo svet mi se srusio od kad je vise nemam, moju baku, moju ljubav, podrsku,pomoc,moj oslonac! Takve bake se vise ne radjaju, zao mi je sto moja deca nisu duze bila sa njom. I sto od mojih i muzevljevih roditelja nece imati ni takve uspomene ni toliku ljubav. Vise im dodju kao povremena zanimacija, ili obaveza. Ja se truditi da kada dodje vreme budem baka kao sto je moja bila!
Sve je tacno, stvarno su bogatstvo u pravom smislu te reci. Imam srece da moje dete ima takvu babu i dedu, i sa moje i muževljeve strane.
moja svekrva ,,ne zeli tu obavezu". 😀
Da sreca pa neko ima takve bake i deke...moja deca nemaju tu srecu...imaju ih ali isto kao da ih nemaju... jos kad ostavimo dete kod muzeve majke da pripazi dok mi nesto obavimo...njen komentar je :"ostavio si mi je od jutros"
Strasno...samo misle na svoje dupe i kako da eskiviraju da ih slucjno ne ostavimo da ih paze...pi....
Dobro onda ostavljaj kod tvoje,bicete i vi svekrve, dace Bog da vam se vrati.Moja svekrva je sa ljubavlju cuvala moju decu kao i sad ja moje unuke. Stariju vec 5 godina vodim na more tako da ide dva puta svakog leta.Sa ovakvim otrovnim recima se nista ne postize.Pomirite se da je neko morao da vam rodi muzeve.
Ja nisam bila te srece da osetim cari ljubavi babe i dede.
Kod nas su bas takvi😊 i zato se mi roditelji cesto bas iznerviramo😊 ali smo bas srecni u sustini sto je tako😉
tatina mama je bila kao ovde sto su opisane bake, ali zato mamina mama je bila suprotno. majka mog muza, prema mom sinu je kako dune vetar. jedan dan bude super a vec sledeci dan je katastrofa. samo vice na njega, tuzaka ga kod nas i cak se jednom naljutila na njega jer dete je opsovalo i nije htela da ga pusta kod nje nekoliko dana. kao da dete od 4 godina zna sta je psovka. ona umesto da mu kaze da nije lepo da psuje, ona se toliko naljutila da nije htela rodjendan da mu cestita. moja mama je drugacija ona i prema meni i mojoj sestri bila super a prema unulu je jos bolja.
Od reči do reči 😂 . . .
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »