Komentari za tekst "Otvoreno pismo premijerki Ani Brnabić"

Komentara
49
Ostavite komentar
Potpisujem!!!
Potpisujem!
Potpisujem!!!
Potpisujem
Potpisujem
Potpisujem i bravo za BEBAC jer samo oni znaju i citaju koji realno problem imamo i pravo stanje kako stvari funkcionisu u nasoj drzavi a ne ono sto se cuje na TV da je sve bajno i da se radi po zakonu i poboljsava natalitet. Zelim svim celnicima i vlastima da osete sta znaci biti obican gradjanin iz radnicke klase kad cekaju da od drzave nesto dobiju sto im pripada a kako racuni stizu tacno na vreme i daju rok za uplatu od 15 dana. Pa ce tad i oni psovati i drzavu sto se rodili u njoj i vlast i sve sto se sete.
Potpisujem
Potpisujem

Na porodiljskom sam od 06.06.2017. godine, tek sam juce 07.02.2018. godine dobila resenje da mi se priznaje pravo na naknadu zarade za vreme porodiljskog i odsustva radi nege deteta, u iznosu 100% prosecne osnovne bruto zarade za 12 meseci koje prethode mesecu u kome otpocinje koriscenje odsustva, umanjene za pripadajuce poreze i doprinose. I da se IZNOS NAKNADE ZARADE NECE MENJATI ZA VREME OSTVARIVANJA PRAVA. Sramota. tak isti zakon ih nije sprecio da umanje 10%.
Nikad se nisu povecavale naknade porodiljama ako se u firmi povecava plata ... ali se nikad nisu ni smanjivale nego se zato prima prosek... tako da ma koliko ja ne podrzavam ovu vlast mislim da niste u pravu.
Sramota ,ja sam na porodiljskom od 10jula prosle god porodila sam se 25avgusta prvu platu sam primila pre 15dana za ostatak mi kazu kad imaju uplacivace .Briga poslodavce za nas i nasu decu vazno da je njima pun dzep niko im nista ne moze .A nama sto treba novac za nasu decu to niko ne pita i posle kazu neka se radjaju deca bice za para za sve na vreme .
potpisujem
Potpisujem!
Potpisujem!
A kad ih čuješ na vestima kako se hvale na sva usta, rekao bi covek živimo u zemlji čudesa . Bruka i sramota, pa posle zašto žene ne radjaju decu. Pa najlakše je roditi a od čega da se živi?
Trazite prirastaj, a ne dajete povecanje trudnicama i porodiljama kojima su ionako primanja mala,a troskovi za bebe enormni, zasto ? Vratite im bar novac koji ste im uzeli 2014 .Potpisujem
Trazite prirastaj, a ne dajete povecanje trudnicama i porodiljama kojima su ionako primanja mala,a troskovi za bebe enormni, zasto ? Vratite im bar novac koji ste im uzeli 2014 .
Potpisujem
Potpisujem!
Potpisujem!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »