Komentari za tekst "Ko sve može da vrati PDV na opremu za bebe?"

Komentara
15
Ostavite komentar
Predlazem Bebcu da postavi javno pitanje nadleznima Sta ce se desiti sa bebama koje se rode izmedju februara i juna? U smislu zakidanja porodilja,kad vec i povecanja plata za njih ne vaze,sad je i ovo uskraceno. Umesto da daju i pomazu,oni odmazu. Pozdrav
Porodila sam se 25.01.2018.Zanima me ako predam za povracaj 15.02.2018,sa svim racunima do tog datuma, da li se ima povracaj i za Februar mesec? I posle kako doci do tih 5000 dinara sto daju za celu godinu?
cerkica mi je 18tog januara napunila dve godin
e, a 14tog decembra 2017.sam rodila drugu cerku. ono sto me interesuje je posto za prvu cerku mogu da predam racune zakljucno sam 18tim januarom, da li mogu od.18tog jamuara do 15tog februara da predam racune na ime druge cerke i sta mi je potrebmo od dokumentacije, s obizom da jos uvek nismo dobili izvod iz maticme knjige rodjenih?
Od 1.7.2018. 100000 din za prvo dete, zakon usvojen odavno ali tad pocinje da se primenjuje nista mi nije jasno, sta je s decom koja su rodjena ili ce se roditi do tog datuma, totalno bezobrazno i nekorektno!!!!!
Roditelji smo blizanaca, da lu popunjavamo 2 zahteva ili samo jedan ? Hvala
da li vazi racun od 2.2.2018. ? juce smo kupili auto sediste
Sta je sa mamama koje se porode izmedju februara i jula meseca?Hvalaa
Jedno pitanje, ako mi je dete 18.12.2017.god. napunilo dve godine a ja imam dosta racuna koje sam cuvala od jula 2017. Da li mogu da posaljem te racune i da li ce se vratiti makar pdv na te racune?
Kad pocinje predaja za PDV?
Sta je sa mamama koje se porode izmedju februara i jula?
Recite mi molim Vas da li vaze racuni iz januara 2018 ?
Do datuma kada se preda zahtev vaze racuni (proverena info, zvala sam call centar Poreske uprave i pitala). Mogu fini ljudi iz Bebca da izmene info da sve mame znaju :)
Vaze naravno.
Darija, važe vam i računi iz januara 2018.godine, odnosno do datuma kada podnosite Zahtev. Tako da, ako ćete imati račun iz februara, možete ga priložiti.
Draga Darija, predajete sve račune zaključno sa 31.januarom.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »