Komentari za tekst "Top 15 ginekologa koje preporučuju mame Bebac istraživanja"

Komentara
253
Ostavite komentar
Profesor Darko Plećaš mi je vodio tri trudnoce i imam samo reči hvale za njega, jedna kompletna ličnost, stručnjak, psiholog i čovek!
dr Milan Dokic gak Visegradska je odlican .
Dr Milan Rogovic zasluzena nagrada...Pre svega covek Koji je izuzetan lekar,Smiren,stalozen I odlicno komunikacije sa pacijentima.. Jednom reciju LJUDINA 👌👌👌
Snezana Plesinac, najbolja, najdivnija!
dr. Petronijevic mi je vodio celu trudnocu, na pocetku 9tog meseca je uradjen hitan carski i nikome drugome ne bi verovala kao njemu! Nezamenljiv!
@Svetlana ja sam imala par ženskih ginelologa i sve su bile odvratne. Muškarci su bili daleko nežniji i prijatniji i otvoreniji za pitanja pd njih.
Najbolja dva doktora Prof. Zeljko Mikovic i dr. Dobrivojw Smisljkovic. Dva velika profesionalca . I prvenstveno divni ljudi. Hvala vam !!!
Da li je moguce da su od top 15 ginekologa samo 2 zene? Kakva polna diskriminacija. To govori o stepenu primitivizma kod naseg naroda. I o objektivnosti liste.
Doktorka Snežana Plešinac najbolja i najdivnija doktorka koju sam ja upoznala. Zahvaljujuci njoj smo dobili naše najveće blago, našeg Lazu :-)
Dr Vera Vojinovic - opsta bolnica Dragisa Misovic Cacak. Najbolja i bas dobar dijagnosticar. Predana poslu. Samo reci hvale.
BITNO JE DA VRSAC IMA DOBAR KADAR.....DR.KRESE,DR VEKIC I OSTALI...ZASLUZUJU SVO POSTOVANJE I RECI HVALE...
Gordana Radunović, KBC Dragiša Mišović
Dr Dragan Antić, KBC Dragiša Mišović
Dr.Aleksandar Krese iz Vrsca... Najbolji...
Dr Igor Pilic...Visegradska
Dr Rajko Nikitovic je divan covek I odlican strucnjak.Sve pohvale za njega
Kbc Dragise Misovic GORDANA RADUNOVIC ,naravno u Misovicu samo sa vezom
Sa zakasnjenjem komentarisem, dr Dobrivoje Smiljkovic, Narodni front. I meni I sestri je vodio trudnocu/e I obe imamo samo pozitivne stvari da kazemo za njega. Ja se porodjaja ne secam kao bauka a cak nisam ni uplasena otisla u bolnicu, jer sam znala da sam u odlicnim rukama.
Sprovesti i istrazivanje sa ciljem da se utvrde najgora porodilista u Srbiji...Pa neka se zapitaju. Gde li bi bili lekari i babice iz Sremske Mitrovice?
Dr.Snezana Zujkovic KBC Zemun,najbolja doktorka na svetu!!Pre svega covek i izvrstan ginekolog!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »