Komentari za tekst "Važno: Promena na tržištu banaka matičnih ćelija u Srbiji!"

Komentara
21
Ostavite komentar
Trebalo bi danas da radim Harmony test kod njih??? Da li to da uradim, sad sam bas u frci zbog ovoga
Topla preporuka - MEDIGEN, LIVIA test
Da li neko zna sta ce biti sa ljudima koji su vec platili i poslali maticne celije preko Biosave-a.
Mi smo nedavno potpisali Ugovor sa Bio Save i tom prilikom nam niko nije rekao da im uskoro istice licenca. Kada smo to saznali, odmah smo ih kontaktirali. Gospodin koji je bio prilikom potpisivanja Ugovora je iskljucio telefon a njegova koleginica koja je primala pozive nije mogla da nam da jasan odgovor na pitanje da li je istina da su izgubili licencu. Uz sve to nas je optuzila da zovemo kako bismo iz nje 'izvukli' informacije za konkurenciju, iako smo joj na pocetku razgovora dali nase podatke koje je mogla da proveri u sistemu. Iako oni obecavaju da ce sa klijentima koji su potpisali Ugovor biti sve ok, ko bi mogao da veruje ovoj kompaniji usled tako neprofesionalnog pristupa. Suprug i ja zelimo da raskinemo Ugovor i ukoliko bude problema oko istog spremni smo da angazujemo advokata. Pre svega zbog stresa koji su uzrokovali svojim neprofesionalnim ponasanjem trudnici u 9 mesecu.
EVO I KONAČNE VESTI!

Bio Save izgubio zastupništvo, CORD iPS preuzeo.

https://www.bebac.com/vesti/bio-save-i-zvanicno-izgubio-zastupnistvo-vita34
Bas me zanima koga ce Cord ips preporuciti sada kada bude zastupao obe firme i kako ce objasniti ko je bolji i zbog cega...kome ukazati poverenje, tj sa kim sklopiti ugovor...
Zdravo, ja sam se porodila pre 10 meseci. Maticne celije sam htela da sacuvam u Crio save-u ali posto uzorak nije bio dobar jer je imao bakteriju zbog nedovoljno sterilisanog instrumenta u bolnici, nisam ih sacuvala. Iz Crio Save-a su mi rekli da ce mi to naplatiti 100 eura, kao sto pise u ugovoru, a da ce mi ostatak para vratiti. Jos mi nisu vratili novac (koji sam ja morala da uplatim 10 dana nakon porodjaja). Najgore je sto u ugovoru nigde ne pise koji je njihov rok za vracanje tog novca. I sad ih ja stalno zovem da pitam kad ce mi vratiti i nikako da vrate.
Crio Save izgleda ima previše neispravnih uzoraka za koje,kako kažu,nisu dobro uzeti u bolnici.I meni se to desilo...Sa prvim detetom matične ćelije smo sačuvali preko Seracella,i svaka čast na stručnosti i profesionalnosti,sve je bilo ok.Crio Save definitivno nije neko ko zaslužuje potpuno poverenje za tako važnu stvar!
Mnogo cudna politika. Mi smo sacuvali u jednoj drugoj banci maticnih celija ali tek po prijemu informacije da su celije ispravne i u dovoljnom broju.
Meni su isto tako rekli jer mi je takodje u februaru termin.
I ja im rekla da me ne interesuje kada su potpisali ugovor sa vitom nego dokle im traje. Nije htela da mi odgovori. Ja odlučila da čekam 1. januar i da onda rešim nakon toga.
Ja sam kontaktirala sada Biosave i oni kažu da poštoje ugovor potpisan u 2016 godine ide se preko njih. Meni je termin u febraru i ja razmišljam da ne uzimam set do polovine januara, valjda cu tada imati više informacija.
Ja sam matične ostavila u seracell -u. Valjda nisam pogresila....
Pitanje je zapravo ko je bolji izbor-Seracell ili Vita 34...
Ancice, jasno je da niste pogresili jer je Cord ips koji zastupa Seracell sada preuzeo i zastupanje Vite 34
Radila sam Harmony, u dogovoru sa ginekologom, ali se porađam tek u maju. Šta da radim ako sam već potpisala ugovor za matične, a oni sad gube licencu? Ovakve stvari ce samo da oteraju ljude da nigde ne sacuvaju maticne celije jer se ne zna ni ko pije ni ko placa... uzas.
Mi smo radili njihov test i u istom smo problemu. Ja sam prvo ljuta sto nam nijednog momenta nisu rekli da oni nemaju ugovor sa Vita34 i u 2018.
Uopste kako su nam mogli prodavati nesto za sta nemaju pokriće.
Muz je vec kontaktirao advokata da tuzimo Biosave zbog toga
Dragana, ocigledno je Bio save bio pokriven ugovorom u trenutku sklapanja saradnje. Obzirom da Cord ips preuzima zastupnistvo nad Vita 34 moje laicko, a cini mi se logicko misljenje je da ce preuzeti i aktuelne poslove koje je je ugovorio Bio save, tako da verovatno da ni niste u problemu. Bar se nadam.
Da li ste razgovarali sa nekim iz Biosave-a pre nego ste ih tuzili?
Mi smo u istoj situaciji. Potpisali smo ugovor pre tri nedelje, i niko nam nije spomenuo da nece imati licencu za 2018.-u, a ja se poradjam u februaru...
Tek sam sinoc saznala da su izgubili licencu. Moram ih zvati sutra. Nadam se da ce ispostovati svoj deo ugovora sa nama koji smo ga vec potpisali ugovor. Uostalom, ugovor smo potpisali i sa Vitom 34, ne samo sa njima.
Ako imate neke informacije, molim Vas, podelite ih sa nama.
I mene interesuje isto. Mozda je najbolje pisati mail Vita 34
I šta sad da radimo mi koji imamo potpisan ugovor sa Biosave-om, a porađamo se u februaru? :( Ima li neko info???
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Bolne bradavice, grebkanje, nespavanje, napadi gladi, konstanta žeđ su samo neki... »
Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Naučite kako da razlikujete morbile (male boginje) od varičela (ovčije boginje) »