Komentari za tekst "Zvezdana kornjača: Kako da prepoznate original?"

Komentara
14
Ostavite komentar
Postovani,
dobijena je zvanična i tačna informacija o originalu i kopiji. Original ( koji se zvanično uvozi kod nas) proizvodi Cheng Lee iz Kine a kopiju ( koja se takodje može kupiti kod nas) proizvodi Pheng Lee iz Kine.
Još jedna informacija Cheng i Pheng su rodjena braća.
Srdačan pozdrav.
Poštovana redakcijo,
U tekstu gore navodite da je cena originalne igracke izmedju 35 i 40eur. Zbunjuje me to sto se na linku zvanicnih distributera koji ste naveli, nalaze ove igracke po ceni od 1900-2400rsd. sto se moze naci i na sajtovima raznoraznih grupnih kupovina, a za koje navodite da nisu originali. Na ostalim sajtovima ove igracke krecu oko 3500rsd. Da li nam mozete tvrditi da na sajtu "hocuto.rs" mozemo kupiti original ogracku?!
Unapred hvala na odgovoru.
Na sajtu Hocu to su u pitanju original proizvodi kompanije Cloud b. Slobodno narucite. Imate kompletnu deklaraciju, originalno pakovanje,originalne etikete na proizvodu. Ja sam maloj upravo kupila bubamaru tako da ne brinite.
ja bi uzela tu kornjacu al neznam dali radi tako da nedajem pare dzabe a i nisam nesto sa novcima a imam dvoje djece rado bi im uzela ako valja pa koje uzmao ovu kornjacu preko fb neka mi kaze dali valja.......
Kupila kopiju preko sajta za grupnu kupovinu i razocarana sam, zvuk ostecuje sluh, zaista ne moze da se slusa, pritom sam dobila kornjacu sa napuknutim oklopom a i same ivice oklopa su ostre, tako da ne mogu da dam detetu da se igra. Ne znam kakav je original ali verujem da je ovo sve tacno za razlike.
Cista glupost,radi se samo o obicnoj igracki,imamo ovaj drugi jeftiniji model 3 god i dalje radi.A sto se tice vizuelnog efekta da na slici leva vise sija zato sto je plave boje a desna tamno yelena sa crnim prugama,uporedite obe plave pa stavite sliku.
Kupili smo prvo kinesku kopiju kornjace , pokvarila se posle nedelju dana , nakon toga smo kupili Originalnu Cloud B kornjacu i koja je istrpela sve i svasta kod moje dece. Uvek je bilo i bice " koliko para toliko i muzike" ili ona jevrejska " nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino"
Za sve ste u pravu, samo sto origanal u normalnom svetu kosta 12$ a kod nasih otimaca oko 40$.
kupila kopiju, koja je katastrofa, i naravno odmah je vratila. Ne kupujte kopiju koja je čista prevara, GARANTOVANO.
Tekst nema veze sa vezom, kupio sam jeftiniju varijantu i prezadovoljan sam... Sta lupetate kao od kakvih materijala je napravljena, pa nije sigurno od amonijaka , sumpora i uranijuma... Svasta... Posavetovao bih sve da ustede pare i kupe kinesku verziju !
Nama je ta druga jeftinija kornjaca (dobili je na poklon) radila 2x jednom se pokvario zvuk i nema ga vise ,sledeci put vishe nije ni svetlela i ne postoji sansa da se otvori da se pogleda sta je sem da se zamene baterije koje su ispravne i alkalne ... Bezveze a lepa je ...
Ovo je cista propaganda jer Cloud B upravo ulazi na nase trziste. Njihove kornjace kostaju preko 3000 din. Kao prodavac igracaka mogu vam reci da su i ove koje nazivaju kopijama prosle sanitarni pregled pri uvozu i potpuno su bezbedne za decu.
Dragana, na kraju teksta stoje linkovi gde ih možete poručiti. Izgleda se tako prodaju, a ne u prodavnicama.
zanima me gde u Beogradu mogu kupiti ovu kornjacu?
hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »