Komentari za tekst "Zašto Ronaldova deca nemaju mamu?"

Komentara
6
Ostavite komentar
Ne razumem ovaj tekst, fudbaler je predstavljen kao neki negativac čak mu i dijagnozu postavili u zaključku "za sve je krivo..."
A ove žene što komentarišu tipa bolest, incest itd me tek zablanuše.
Alo ljudi moji, u tekstu je detaljno objašnjeno kako surogat funkcioniše za one koji ne znaju i misle da je to nešto ružno.
To je medicinsko čudo dvadesetog veka i treba svaka zemlja koja nudi tu mogućnost ljudima da bude ponosna na sebe. Isto tako mi je srce prepuno kada vidim ovakav primer da jedan muškarac želi da postane otac. Ili kada gej parovi na taj način dobiju potomstvo... A o parovima koji ne mogu da imaju decu tek!
U USA je surogat najnormalnija stvar još od '90-tih. A mi u 2017 dozvoljavamo da ispadnemo primitivci osuđujući nekog ko sa nama lično nema veze. Pa čak i kultnoj seriji Prijatelji je prikazano surogat majčinstvo kada je Fibi nosila decu svoga brata i snaje.
Mnogo smo mi "malen" narod za nauku i medicinska čuda.
Zamolila bih Bebac da ako vec prenosi tekstove sa drugih sajtova da ih makar malo koriguje- konkretno mislim na termin "vestacka oplodnja", jer niko nikog tu "vestacki" ne oplodjava nego vantelesno. Mislim da ipak treba paziti na terminologiju pogotovo Bebac koji se time i bavi. Hvala
Draga Ivana,

Ispravljeno. Trudimo se da uvek koristimo termin ''vantelesna oplodnja'', iako se termin ''veštačka oplodnja'' i dalje, nažalost, mnogo više upotrebljava.

Izvinite na propustu, puno pozdrava i pratite nas i dalje! ;)

Bebac tim
Pa da... deci ce novcem nadoknaditi majku. Bolest nikoga ne krasi...
Emotivni incest! Jezivo
Gay
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »