Komentari za tekst "Spuštena granica: Devojčice sve ranije imaju seks"

Komentara
3
Ostavite komentar
Ja sam sa 18 prvi put imala odnose,sad sa tim deckom cekam i dete...a sto se tice danasnje dece tu su malo i roditelji krivi kad izbegavaju da pricaju na tu temu sa svojom decom.... ako nece roditelji pa ko ce?
Ovo nije normalno. Ja sam prvi poljubac imala sa 14 godina a prvi seks sa svojim suprugom i to malo pre 18-og rodjendana. 88 godiste sam tako da nisam mnogo stara i sve sam to lepo dozivela. Pa ja sam se sa 12 godina jos uvek igrala i spavala sa medom
E tako sam i ja samo sto je moj poljubac takodje bio prvi put sa mojim suprugom, ali danasnje devojcice mnogo gledaju rijalitije i one starlete su im uzor i zato ta deca previse rano pocnu da se oblace kao odrasle da stavljaju prejaku sminku jer se statlete tako sminkaju i to je in. I onda dodjemo do toga da nam deca sa 12 god. stupaju i seksualne odnose. Ukinuti tv rijaliti, zabraniti sponzoruse zakonom pa ce nam se devojcice igrati sa barbikama. Ali banana drzava to nece dozvoliti jer je cilj da nas kao naciju obezvredi a pocinje se upravo drustvenim dnom.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »