Komentari za tekst "Šta je to plan porođaja i kako ga napraviti?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Ovo bi bilo moguće u svim porodilištima kada bi mame preuzele inicijativu. Neka svaka treća porodilja dođe u Porodilište sa porođajnim planom i insistira na njemu, kada bi se organizovale i bile odlučne da se situacija promeni u pravcu humanizacije porodilišta u Srbiji.. nešto bi se moralo dogoditi u našu korist! Primećujem da je veliko nezadovoljstvo ali pasivnost je još veća, na žalost.
Ovo postoji u Hrvatskoj, a ne i kod nas. Koga zanima moze da pogleda na Roda sajtu ..slucajno sam to nasla dok sam bila trudna. Jer kad god ukucam neko pitanje vezano za trudnocu ili porodjaj na Googl-u , prvo izadju hrvatski sajtovi pa tek onda nasi.. Sto isto tako dosta govori o nama :((
U potpunosti se slažem sa Jelenom! Za naše trudnice je mnogo korisnije da iznesete realno stanje u našim porodilištima, gde se npr. i osnovno pravo žene na epidural dovodi pod veliko pitanje... I kakve su mogućnosti žena bez debelih koverti u Srbiji? Pozdrav!
E pa malo ste preterali! Sa kog inostranog sajta ste ovo preuzeli i preveli?! Ovo sa Srbijom nema veze! U ovoj zemlji mozete samo da mastate o ovakvim stvarima ali nikako da ih i dozivite! Molim Vas da malo povedete racuna o realnosti i ne dovodite neobavestene ljude u zabludu!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Simptomi bakterijske vaginoze i kako održati prirodnu ravnotežu vaginalne mikrobiote »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »