Komentari za tekst "Ne kupajte decu u Dunavu!"

Komentara
8
Ostavite komentar
Sa muzem sam bila pre dve godine na Palicu, i tad nije moglo da se kupa.Voda je bukvalno buckala i sustala kao iz crtanih filmova u kojima vestice krckaju svoj napitak!
Bebu od godinu dana ne bih sigurno stavila u Dunav a ni neki od bazena. Samo more, koje nazalost ne mozemo da sebi priustimo, pa se kupamo u kadi :-D
Mogli bi ste da transparentnije prezentujete podatke i njihovo poreklo. Sa ovim podtacima ispada da u Dunavu nemoguc zivi svet. Jer a kolicina bakterija zahteva veliku kolicinu fekalnog otpada sto znaci Amonijaka, koji bi prvo reagovap sa Kiseonikom iz vode, a onda bi doslo do velikog pomora zivog sveta u vodi, kao sa Tamisom npr. Uvek se u letnjim mesecima povecava kolicina bakterija zbog T vode i cesce su infekcije, ali ovo je zaista paranoicno. Posebno sto se nista bitnije nije promenilo na gore. Cak su Madjari Rumuni i Bugari obavezni da imaju klektore i separatore, sto ce reci da situacija bolja a ne gora. Jos je sumnjivije sto niste spomenuli Adu koja zaista ima taj problem jer se dnevno kupa i preko 100000 ljudi, a voda je stajaca. Ispusti koji postoje ne mogu obezbediti svezu vodu preko noci niti protok.
Analiza vode je "uradjena". Bilo bi mi drago da procitam KO je uradio analizu. Taj KO je uradio analizu i objavio rezultate treba da stane iza svojih tvrdnji!!!!! Ne treba plasiti decu i roditelje bez, cinjenicama podrzanog, razloga.
Gdja ili gdjica Andjela, zasto tako nesto ne kazete za 200 000 abortusa u Srbiji svake godine? Nas narod ce se zatrti pre svega zbog majki koje ubijaju nerodjene bebe.
Bože sačuvaj nas! Pa, to je nečuveno - 21. vek, a mi se kupamo u fekalnoj vodi.
Grozno! Pretvorili smo celu zemlju u deponiju i kanalizaciju. Sto je najgore, niko ni ne razmislja da preduzme nesto po tom pitanju. Bas bih se iznenadila da se ova vest pojavi na RTSu, imaju oni vecih briga. Nije nego!
Ne mora niko nas da bombarduje, mi ćemo sami sebe satreti kao nacija!
Ma ne da ne bi dete kupala u Palicu,koji podseca na veliku sugavu baru,nego ni svoj prst tamo ne bih spustila...A nazalost,vise ni u Dunavu.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Dojenje u javnosti je i dalje za mnoge tabu tema »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »