Komentari za tekst "Zar je i tata trudan?"

Komentara
12
Ostavite komentar
Moj dečko ima ovo :) počeo je i on da spava sa jastukom izmedju nogu 😁
Moj muz pati od mucnine od kad smo saznali da sam u drugom stanju! Meni je to slatko, jer makar se solidarise sa mnom =)
Jao meni, kod mene je bilo svega. Ja pročitam da će se ženi u x nedelji upaliti desni, kad ono upale se meni. Ubi me ova fantomska trudnoća. Kada sam pročitao da ženi materica izlazi iz male karlice sve me je bolelo. Više ne smem ni da čitam vaš sajt. Ipak i dalje sam jači u obimu stomaka od moje žene. Ali ona će se ipak jednog dana poroditi a ja neću.
Citam komentare i smejem se. Bas su super. Neki sam i suprugu procitala. I on je jednom prebledeo i odjurio do WC a. Medjutim brzo smo prebrodili. Od mog porodjaja je proslo 6 godina, a njegova (sudeci po stomaku) je pri kraju i kako nas sin kaze tata ima 5 bebe. Pozdrav.
Nas tata je isto trudan, jede vise, malo se ugojio i brzo se zamara, pa mu se stalno spava...
Prava trudnica, nema sta :)
evo tata opet sebi sprema da jede po ko zna koji put danas... definitivno sam citajuci ovo shvatila da mu fali termin samo. posto i kilazu i stomacic fura kao da on nosi blizance a ne da mu je zena trudna...:p ocito zene ipak bolje podnose trudnocu:)
Dozivljavam vec drugu trudnocu svoje supruge, i mogu vam reci da sam ja vise doziveo njeno drugo stanje od nje. Njoj nista, ni mucnina, ni gadjenje, ni povracanje, a ja sve! Tezinu uredno nabacujemo zajedno samo sto kod mene nedostaje termin.
e ovo je potpuno tacno!dok sam imala mucnine imao je i tata, tako da smo delili solju(da oprostite).a sad kad su prosle zajedno se gojimo,tako da se uskoro nece znati ko je trudan!
Mi smo zavrsili tu muku od trudnoce... Meni se hrana prosto "nije primala", tata je jeo sa mnom. Sada imamo bebu, a tata i dalje fura svoj stomacic! Nikako da dodje do termina :-))
Jao bre moj muz vishe kuka od mene :D:D:D Kao da je on trudan a ne ja ...:D
Na pocetku trudnoce sam se salila da bi bilo posteno ja da rodim bebu, a suprug da prozivi neprijatne simptome. Tako se i desilo, moj suprug je iskusio jutarnje mucnine (a ja sam se izvukla). On doduse ne priznaje da je to to, ali nije ni bitno, ja uzivam u hrani ;-)
ovo je definitivno najbolji sajt..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar


Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
U videu je na duhovit način prikazana razlika između dojenja prvog i drugog deteta »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »