Komentari za tekst "Zašto su matične ćelije iz pupčanika toliko moćne?"

Komentara
4
Ostavite komentar
Molim vas moze li neko da pojasni kakav je procedura kad treba da se iskoriste te maticne celije,npr.ko i gde se vrsi lecenje,koliko ce to lecenje da kosta,svi samo govore o cuvanju celija
Na zalost, kada sam se ja poradjala, nije moglo na rate nego iskljucivo kes. Steta!
Sačuvala sam matične ćelije svog deteta iz razloga što verujem u moć izlečenja koje ove ćelije poseduju u sebi u slučaju da zatrebaju. Zašto ne iskoristiti regenerativni potencijal koji poseduje svaki organizam i na taj način zaštiti svoje dete pošto je pohranjivanje potpuno bezbolno i može samo da koristi ako zatreba. Kao molekularni biolog verujem u nauku i verujem da će u skorijoj budućnosti mnogo danas neizlečivih bolesti biti izlečive i u tome će nam pomoći matične ćelije. lečenje bez lekova i ostale hemije.
Meni je termin 1. decembar i u Seracellu sam uzela svoj paket i sad samo xekamo porodjaj- nadam se da cu ih imati dovoljno i da cemo ih ostaviti, ponuda je trenutno odlicna, platite 20 dobijete za iste pare 25 god. Mozete i da raspodelite placanje i do 2 godine bez kamate. Sto moj muz rekao, neko mesecno vise placa telefon. Ukoliko nemate dovoljno ne placate nista, placanje tek kad stignu rezultati iz Nemacke. Uostalom, za 25 god kad se mama podmladi, hehe ;))
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Oni uspešno brinu o roditeljskim, poslovnim, bračnim obavezama, ali i o sebi »
Njegova objava je zapravo poruka svim očevima, a za kratko vreme prikupila je više od 68 hiljada „lajkova“ i 56 hiljada „šerova“ »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško