Komentari za tekst "Da li su neki začini zabranjeni u trudnoći?"

Komentara
5
Ostavite komentar
Do sad sam procitala da dzumbir i kim izazivju kontrakcije, :/ ovako se samo trudnice zbunjuju. Dezinformacije nam zaista nisu potrebne!
Ne sme ni persun.
Procitala sam da zene koje su jele ljutu hranu pre trudnoce mogu opusteno da jedu jednako ljuto i u trudnoci.
Inace jedem ljuto, ali me sada dok sam trudna cesto kritikuju da ce mi se slositi. Gorusica mi se pojavljuje periodicno, nezavisno od hrane. Evo, danas sam pojela cili papricicu i nemam nikakve problem.. a, recimo, paradajz mi smeta.. kao da sam pojela ciglu :(
Mislim da je zdravo i u trudnoci jesti ljutu papriku jer stiti od virusa i drugih raznih oboljenja. Sve je individualno... U sustini, ne steti :)
Skoro procitah u knjizi o zacinskom bilju da je majcinu dusicu opasno koristiti u trudnoci zbog rizika od pobacaja...Mozda se odnosi samo na majcinu dusicu u obliku caja.
Nešto ste pogrešili ili zamenili za biljke Očajnica /Macina trava, Hajdučka trava(Jalovo meseče) i Kantarion, jer sve tri mogu dovesti do pobačaja i sami nazivi ukazuju na regulaciju mesečnog ciklusa i cirkulacije. Ali ne i Majčina dušica.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»