Komentari za tekst "Višestruki spontani pobačaji"

Komentara
1
Ostavite komentar
Prekjuče, 07.12. urađena mi je revizija nakon što je dan pre toga na redovnoj kontroli konstatovano da je srce prestalo da kuca (9. nedelja trudnoće). Pre ovoga sam sam imala spontani i reviziju rađenu u 6. nedelji, 13. marta ove godine. Dakle, šest meseci nakon prvog spontanog sam ponovo zatrudnela. Sve analize su bile okej (brisevi hlamidija, ureoplazma, sve polne bolesti, papa i sl. Problema sa štitnom nema. Nisam imala nikakvih problema. Za koji mesec punim 32 godine i zabrinuti sam. Koliko se treba čekati da se počne sa analizama? Lekar je rekao da će mi raditi torch I genetiku da provere muževljevu i moju. Ja bih da proverim i trombofiliju. Mora li za analize da se čeka? Znam da se za novi pokušaj trudnoće čeka nekoliko meseci, ali ja bih da što pre shvatim zašto se ovo dešava. U prvoj trudnoći sam manje brinula jer mi je mnogo njih reklo kako su spontani u prvoj trudnoći česti. Ovaj drugi me je potpuno razbio. Hvala svima.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Nebom kroz mrak čarobni znak mjesec piše. Još jedan dan tone u san, tiho, tiše... »
Osim što su ukusne, mandarine su mnogima omiljene i zbog svojih zdravih sastojaka »
Oni uspešno brinu o roditeljskim, poslovnim, bračnim obavezama, ali i o sebi »
Njegova objava je zapravo poruka svim očevima, a za kratko vreme prikupila je više od 68 hiljada „lajkova“ i 56 hiljada „šerova“ »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško