Komentari za tekst "Vaše dete 4 godine - treći kvartal"

Komentara
10
Ostavite komentar
Evo jedne mame koja posle 4,5 godine koliko ima moja devojcica, ne zna kako sa njom da postupa. Ja sam prvi put izgubljena po pitanju vaspitanja. Rec je o tome da smo pre 3 meseca dobili novog clana, bebu. Od tada se ponasanje nase cerke iz korena menja. Kazu ljudi ljubomorna, ne znam, ali ona vise nema kontrole. Prica ruzne reci, radi sve sto joj kazemo da ne treba, place za svaku sitnicu, nocu nece da spava u svojoj sobi iako je vec i pre spavala, slabo jede, ma sve sve sto nije nikad pre. Ja sam na izmaku snage i vise joj ni ne govorim da nesto nije ok, jer ne znam kako da joj objasnim, ona ponavlja lose postupke svaki dan iako joj sklonim igracke, "kaznim" nema sladoleda, nema bazena, itd... Stvarno sam neko ko puno prica sa detetom, i nije sto je moja ali nisam imala zamerke na nju do pre 3 meseca. Ali sada mogu da kazem da je moje dete bas onakvo kako nikako ne volim da vidim na ulici i za koje prokomentarisem kako bih mu slazko iscupala usi. UPOMOC. P. S. Ne ide u vrtic nije nikada ni isla, sa mnom je jer sam inace nezaposlena mama.
Nama je vrtic bio spas! Tamo je naucio i da mora da deli sa drugima i da bude pazljiv. A i mi imamo bebu od 3 meseca i seku od 3 godine, bata ima 4.5 i nemamo problema.
Svasta, pa oblaci se samo vec sa 2 godine i jede samo odavno...nesti ste pobrkali🤔
😃
kako da naucim dete da jede samo
Postovani, iz nekog razloga u opciji moja porodica fotografija dodatog clana ne moze biti sacuvana. Prijavljuje se greska. Ako mozete omogucite tu opciju. Hvala.
Znači,niđe veze...🙄🙄🙄
Glupost! Kao da je za detecod dve godine!
potpuno se slallažem...
Tacno, promaseno skroz!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»