Komentari za tekst "Vaša beba u 8. mesecu - 3. nedelja"

Komentara
264
Ostavite komentar
Pozdrav svim mamama,imam jedno pitanje Koliko su tate ukljucene u hranjenje,kupanje,zabavljanje,setanje,uspavljivanje bebe?
ili su umorni od posla 😀
A sa muskarcima kao sa malom decom. Ajmo da je kupamo zajedno, hoces da probas da je nahranis, hocemo da se prosetamo do prodavnice, hoces da probas da je presvuces.... ali i do vas je. Ako stalno ispravljate i kazete ne tako nego ovako to se ne radi tako oni ce se povuci i pustiti vas. Morate ih bodriti i bice im zanimljivo da ucestvuju.
Moj suprug sve to radi kad je kod kuce, problem je samo sto radi deset sati dnevno, plus putuje do posla, tako da je odsutan od sest ujutru do sest uvece. Ali ta tri sata dok beba ne zaspi, a takodje i nedeljom kad je slobodan, zabavlja je i cuva, ume i da je nahrani i presvuce, a i kupamo je uvek zajedno. Kad bi bar imao normalno radno vreme pa da vise vremena provodimo svi zajedno.
Mame koliko vase bebe od 8,5 mj. jedu ad dohrane a koliko cvrstih obroka... mi prelazimo sa dojenja na ad al nam neide bas.
zasto izbacujete dojenje?
Tri mlecna i tri nemlecna obroka ima moja beba. Unese dnevno oko 600ml mleka
Da li Vaše bebe puze u 8.mesecu? Moj sin puzi ali se višr vuče ne podiže se na kolena... Podigne se na par sekundi ali ne krene napred...
moj trci dok puzi 8.5 krenuo je sa nepunih 8.
Da li necija beba slabo spava noću, tj često se budi?
Naša beba se od rodjenja po 20puta probudi, ali u zadnje vreme se budi i tako strasno vristi, ne mozemo da ga smirimo nikako.
Ne znam vise u cemu je problem, zuba nema na vidiku, grcevi nisu, vrucina nije, hladno nije, gladan i mokar sigurno nije
Moj se isto budio noću plačući,ne tako često ali kad se probudi to je plač,pošto tetka zna da izljeva stravu otišli smo do nje i na kraju je stvarno bilo to u pitanju ,beban je bio prepadnut(naravno niko ga nije svjesno prepao),od tad nam je hvala Bogu bolje. Mozda je i kod vas to problem,jer djeca su mala i osjetljiva,cak i sami kad bace igračku mogu da se prepadnu od zvuka udarca..

Regresija sna u 8.mesecu života.
Pozdrav! Mi isto 8,5 meseci i od pre dva neseca haos kako spava nocu, budi se nb a svakih 20,30 min, plače... A nije gladan, nije upisan.... Ne znam vise sta raditi.
Situacija je bukvalno ista evo zadnje 2 noci placuci se budi. Ne znam sta je u pitanju. ima 8 meseci i 3 nedelje.
jos dok spava okrece se sa jednog boka na drugi i na kraju od brzog okretanja prevrne se na stomak i probudi.
Ma čim se rodi ej, šta čekati?
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
zasto ne busiti usi svasta,moja sestra kukala sto joj nisu kao maloj izbusili usi,jer sve su imale oko nje devojcice ona nije,i dan danas prica o tome kako joj nisu na vreme izbusili usi..sve neke pameti izviri ovde ko da je to nesto vau,pa treba sama da odlucuje kad poraste..
milice, svako radi onako kako zeli i kako misli da treba.Kao sto pametuje i ona pametujes i ti..Iskulirajte zenice malo i ne morate nekad bas sve da prokomentirati....😊
Postoje i mindguse koje se stavljaju na usi ida se ne bude usi tako da Godpodjo prestanite da pametujste, prvo to je veliki bol za bebu, drugo možda neko ne želi da ima orobusene usi kad poraste kao sto ja nisam zelena ni moje sestre. Tako da gledaj te svoju kucu i svoju porodicu i vasu decu. I pustite druge ljude na miru
Kakva iskustva imate sa salijevanjem strava?
Beba mi užasno spava, sve smo probavali ali budi se po 1001x nocu i place
Страве су ђавоља посла, маните се тога. Дете крстите, водите у цркви, причешћујте и неће бити никаквих проблема. Знате оно "Ко са ђаволом такве сада о глави му се обијају".
Upravo sam komentarisala post iznad i spomenula ovu temu..
Izljevali smo stravu,ne što beba ne spava već sto kad se probudi puno plače,pa čak i u snu zna plakati,nisam ni ja vjerovala u to ali tetka od muza to zna raditi pa sad odlucila otici i vjerujte bilo je u pitanju bas to da je beba bila prepadnuta,od tad hvala Bogu nemamo problem sa plakanjem u snu,a ja sam počela vjerovati da to stvarno pomaze. Moze biti i do uroka,dosta ljudi ne vjeruje u ovo dok mu se ne desi lično,ni sama nisam vjerovala dok se nisam uvjerila lično da to sve postoji,jer smo i sa stravom i sa urocima imali dodir.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Ko će pohađati normalno, ko u podeljenim odeljenjima, kada će se nositi maske i ... »
Sladoled uvezen iz Francuske sadrži etilen oksid iznad dozvoljenih granica »
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Ko će pohađati normalno, ko u podeljenim odeljenjima, kada će se nositi maske i ... »
Odredjene okolnosti stvaraju poteškoće u zadovoljavanju bebinih potreba za dojenjem. »
Jedva čekam da postanem majka, ali neke okolnosti me zaista pogađaju »
Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Za to su bile potrebne godine upoznavanja kako sebe i svog tela »
Redovnim pregledima može se na vreme otkriti problem »
Poštovanjem 10 osnovnih pravila ponašanja na bazenu, u vodi i kraj nje, deca mogu da izbegnu opasne situacije »
Ja bre ne želim penziju i neću da potpisujem tu peticiju! »
Život sa dvoje male dece prilično je užurban, ali i zabavan. »
Evo zašto su bebe rođene u avgustu posebne »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Kad trudnica zatraži pomoć u bilo koje doba dana - muž je tu da (proba da) pomogne »
Jer mame očigledno previše brinu i stalno traže neke dokaze da je sve u redu... »
Ko će pohađati normalno, ko u podeljenim odeljenjima, kada će se nositi maske i ... »
Sladoled uvezen iz Francuske sadrži etilen oksid iznad dozvoljenih granica »