Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
753
Ostavite komentar
Da, tek flasice nesto najgore izgledaju neuredno i ako ja znam da su ciste na 6 meseci kupujem nove jer drugacije ne vredi ... A to je tako voda je puna kamenca i nista ne pomaze ....
ImAm temperaturu vec 2 dana, blaga upala sinusa. E sad odkad sam se razbolela bebi je bas retka stolica. da li neko zna da li je bebi to zbog mog stanja?
Ne bi trebalo da utice na bebu. Prije da je cista slucajnost... razmisli da nisi jela ili pila nesto sto obicno ne uzimas. ♥️
Porodila sam se u Pančevu, tamo sam sredila sve papire :)
Mame, da li ste dobile onih 100k ili neko obavestenje nesto? Zna li neko kada pocinje isplata?
Ja sam se porodila 11.8. Za roditeljski dodatak predali smo u porodilištu. Resenje je stiglo, ali mi ga u pošti nisu tražili. Samo lična karta. Novac sam podigla 20.11.
Porodila sam se 9. avgusta, pre neki dan stiglo obavestenje da ce biti uplata u narednih mesec dana...
Mamadecaka, kada si podnela zahtev i jesi li u bolnici sve zavrsila ili licno? I ja sam se porodila 09.avgusta, ali jos uvek nemam nikakav odgovor sa njihove strane. Ni resenje ni sms obavestenja. Zahtev sam podnela licno 12.septembra.
Ja sam se porodila 18.8,a novac dobila 20.10 a moglo je i pre. U bolnici ti upisu bebu ,i dobijes na kucnu adresu izvod iz matične knjige,i posle treba da uzmes potvrdu o prijavi adrese u supu i da odes u opštini i daju ti spisak sta od dokumenata da preda,posle ti stigne resenje da je odobreno Il nije roditeljski dodatak i meni je posle stigla sms o uplati u postanskoj. Ali najkasnije 40 dana od podnošenja zahteva svima treba da stigne novac.
Miroslava, u kom gradu živite kada ste srećnici i.dobili ste novac?:)
Porodila sam se 18.7. dobila sam prvo novac od drzave, pa onda od opstine
Ja sam se porodila 24.07 u Loznici, zahtev predali 26.07. a poruku sam dobila 14.08 da mi je odobren roditeljski dodatak.
Jos uvek cekam i resenja nema na adresu. :)
Ni rešenja ni novca, beba rođena 27.7 , zahtev podnet po prvoj vakcini 10.9
a ni novca ni rešenja od grada Kragujevca...
Porodila sam se 21.07. novac dobila 20.09. 😊
Hvala ti na odgovoru... Porodila sam se 20.07. a zahtev je podnet 23.07. iz zemunske bolnice, niti sam dobila resenje niti poruku i dalje cekam... Rekli su nam da resenje mozemo da ocekujemo u roku od 2 meseca al jos uvek nista...
Moras da dobijes poruku da je dete upisano ako nije moras da Ideš licno i da upises. Bez izvoda iz matične knjige i prijave adrese nista ne Mozes da dobijes. Pa da predate dokumenta koja ti kazu da sve pripremite pa tek resenje dal si ostvarila pravo Il nisi. Posto ima nekih 7-8 uslova i bas cimaju,pa posle tog resenja cekas do 40 dana.
tek rade "julske" bebe...
Koliko dugo vec cekas resenje i pare?
gde si se porodila? :)
Ja od 15tog avgusta cekam resenje na kucnu adresu i nisam dobila.
Isla sam u opstinu da se raspitam i kao pare su u posti, ali mogu podici kad resenje dobijem. :)
Jel svaki dan očistite nos bebi?
ja mom bebcu ne vidim ništa. normalno diše i sisa. ne znam da li treba da forsiram...
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»