Komentari za tekst "Vaša 33. nedelja trudnoće"

Komentara
1520
Ostavite komentar
Imas prava na roditeljski dodatak.
10.000 din mesecno
Osim jednokratne pomoći, koje daje država i opština, ne. Da bi ostvarile pravo prethodno moramo biti u radnom odnosu najmanje 18 meseci.
Treba da idem da radim analizu za toksiplamozu.Ona se radi iz krvi.Ne znam da li smem da radim ako jedem pre toga?Inace imam jos 7-am nedelja do termina :-)
Smes da jedes naravno, to se proveravaju antitela na virus
Naravno da smeš, toksoplazmoza nema nikakve veze sa tim da li smo jeli ili ne, toksoplazmoza je parazitska bolest koju imaš ili nemaš.
Ne smeš jesti samo ako proveravas šećer, holesterol, trigliceride...
To se uzima iz krvi. Msm da nebi trebala.
žene..ima li ijedna problem sa gljivicama? bude sve ok dok koristim vaginalete..cim prestanem vrate se..beli sekret, svrab peckanje.. šta da radim? poludecu..😣😣
Ja sam trudna po drugi put i dosta sam se napatila tih gljivicnih oboljenja u ovoj trudnoci, sve dok mi doktor nije dao jednu oralnu tabletu koju valja samo jednom uzeti i 3 dana sam se mazala nekim kortizon kremom i evo hvala Bogu skoro 2 meseci je dobro.
Pokusaj sa tantum rosa da ispires
bar ce ti smanjiti svrab i stvara osecaj prijatnosti. Izbaci slatko jer candida se razmnozava u takvoj sredini. Imala sam i ja vec 2 puta i znam.koliko je naporno i uznemiravajuce.
Drage mame🤱🏻 nadam se da znate za DM drogeriju baby bonus paket :) dobicete sve sto se kozmetike tice (sebamed) i pelene :) pogledajte sajt,da bar malo ustedite na kozmetici 😊💙
Pre dve godine kada sam se porodila i u Lilly drogeriji su davali paket ali su u njemu bile samo pelene broj 2. Takođe TSV diskont daje paket.
Da li se neka zena skoro poradjala u Krusevcu? Kakva je situacija sa epiduralom,jel besplatan,sta i kako ide? Imate li neku informaciju? Termin mi je sredinom avgusta.. Pozdrav
Da li se neka trudnica susrela sa povisenim leukocitima u trudnoci, i sta su radile povodom toga, ako vas ima? :-)
Meni su blago poviseni na svakom nalazu u ovoj trudnoci, niko od lekara nista nije komentarisao.
Mene moj doktor salje da uradim nalaze istih svakih 5 dana, kao treba da se prati, nije mu jasno zasto su poviseni... Lakse je kad vidim da ima i drugih misljenja :-)
Meni su poviseni, ali mi je doktorka rekla da je to normalno u trudnoci. Pozdrav
mame koliko kg je imala vasa beba u 33 nedelji. meni doktroka rekla da bebica ima 1445kg i da je to bas malo :/
Meni je bebac 2250 g 😇
Meni beba ima u 31 nedelji po ultrazvuku 2,600
Moja beba ima 2300, ali je krupnija. Sve je to individualno. Ne brinite.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»