Komentari za tekst "Vaša 32. nedelja trudnoće"

Komentara
1578
Ostavite komentar
zdravo mame i buduce mame :)
da li se nekoj od vas desilo da vas doktor salje da radite TORCH,a pri tome svi nalazi uredni..??
cao dame da li je neko imao iskustva da je posteljics prezrela drugi treci stepen i da li je opasno?
Kod nas je posteljica 3ci stepen zrelosti 32ga nedelja trudnoce ali dr kaze dokle god obavlja svoju funkciju i beba normalno napreduje sve je ok . 😁
Zdravo, da li neko od vas ima eserihiju coli? sta pijete? kakvi su vam simptomi?

Drage trudnice,da li se nekoj dogodilo da je grlic poceo da se otvara u 31. nedelji,a da je izdrzala,ipak,do termina? (jako sam uplasena,bebica je u redu,normalno napreduje,ali jednostavno grlic iz nepoznatog razloga je krenuo da se omeksava pre vremena)
Hvala vam na odgovorima ❤
Kod mene je omekšao u 20-oj nedelji, u 31-oj već bila otvorena 2 prsta, uz mirovanje izdržala do 38+6, tako da ne brini, ali moraš mirovati, pretpostavljam da ti je i ginekog rekao. Sretno!
Meni je doktor rekao u 29tt da mi je grlic omeksan i da moram da se primirim. Da izbjegavam dalje setnje i da ne podizem nista tesko...sad sam 32 sedmica i za sad je sve uredu ,jedino sto osjecam je bol u stidnoj kosti ali kaze da je to posljedica širenja... čekam kontrolu za 10-tak dana da vidim sta ce mi sad recii. 😊
14.10 djecak💙
5.10. Dječak 💙
15.10. Dječak 👶🤗💙
10.10. djecak💙
08.10 👶💙
15.10 dečkić 💙
15.10 Decak 💙
10.10. djecak💙
U oktobru ce se roditi sve sami decaci,koliko vidim. 🤗👣 💙
10.10. decak 💕
16.10 decak 💙🌍
09.10. decak 🙋💙
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»