Komentari za tekst "Kako rešiti poteškoće sa spavanjem u trudnoći"

Komentara
43
Ostavite komentar
Hi!Ja sam u 29.nedelji.U prvom 3mestru sam spavala malte ne ceo dan,bila sam budna taman toliko da jedem,da se istusiram i ponovo "pala"u krevet.Bila sam ljuta zbog toga jer nista nisam stizala da uradim,bila sam kao usporeni film.A sada bih sve dala da ponovo bude tako.Sad nikad ne zaspim nocu pre 4h,pogotovo ako je jako toplo,a ne pomaze ni klima,ni tusiranje,ni mleko,ni caj,ni jastuci,ma nista,a da o tome da i ne pricam koliko puta moram 'na jedno mesto" u toku noci...Strasno!Jedva cekam da bude hladnije,valjda ce tad biti lakse.Trudnoca je zaista jedno "drugo stanje"... :)
Ja sam u trecem mesecu,a problem sa spavanjem imam od pocetka.Ne pomaze ni kada sam aktivna ceo dan ili kad kasnije legnem.Ne prodje dan da se ne probudim u 4-5 i da ne mogu da zaspim. Sajt vam je super!
Ja sam u sedmom mesecu i jos uvek nemam problema sa spavanjem,mada mi je malo nezgodno zbog stomaka i zbog ucestalog mokrenja,ali ipak imam cvrst san.
Sajt vam je savrsen,ja ga cesto posecujem.Veliki pozdrav!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Ovim trikom ćete štedeti i svoje vreme i prostor za odlaganje dečje garderobe »
Razrešavamo dilemu: Da li ići ili ne na kupanje za vreme toplih letnjih dana? »
Proverite zbog čega nije poželjno koristiti anticelulit kreme i kako se na prirodan način rešiti problem sa celulitom tokom drugog stanja... »
Zaista nesvakidašnji snimak zabeležile su kamere ispred porodilišta »
Proverite zbog čega nije poželjno koristiti anticelulit kreme i kako se na prirodan način rešiti problem sa celulitom tokom drugog stanja... »
Maske za lice za sada su obavezne u Beogradu, Užicu i Vranju »
Na koji način da pripremite i sa čim možete da kombinujete kajsije u bebinim kašicama »
Pravilna ishrana je jedna od ključnih segmenata svih aspekata razvoja deteta... »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledam majku...