Komentari za tekst "Šum na srcu kod beba i dece"

Komentara
4
Ostavite komentar
Moja beba od 6 meseci ima rupu u srcu i zakazana mu je operacija za sledeci mesec. Dali neko ima slicna iskustva po to pitanju?
Nadam se da ce te videti , kolika je rupica bila ? Kakav je tok lecenja bio ?
Lijep pozdrav drage mame,

Ovdje jedan budući tata, obraćam Vam se u nadi da će te mi pomoći.

Naime u ponedjeljak smo bili na drugom ultrazvuku, doktori su vidjeli neku bijelu (svjetlu sjenu) na desnoj strani tog malenog srca i kažu da se ništa ne sekiramo, da nije ništa opasno itd al' su nas ipak uputili kod specijaliste u sljedeću srijedu.

Nalaz kaže; Hipergeni fokus 6x4,5mm na desnoj strani srca.

Napominjem, svi markeri i svi ostali nalazi kao i stanje mame prije i za vrijeme trudnoće su vrhunski, beba je i sad proporcijonalna i sve je na svom mjestu glavica taman kako treba, kičma ma i prstići i nosić i mjesta gdje će biti zubići pa me zanima jel' tko zna što ili ima slična iskustva?

Pročitao sam SVE u vezi toga na internetu, prema svemu se radi o nekom fiziološkom procesu koji u pravilu nestaju do rođenja a dosta ljudi kaže da se svaka sumnja otklanja na 4D kod specijaliste budući da u velikoj većini slučajeva bebač nije dobar pozer i onda se dogode ovakvi previdi, odnosno ispadne ozbiljnije nego je zbog položaja i nesavršenosti aparata kad beba nije raspoložena za suradnju.

Molim Vas za neki komentar, sve je od pomoći budući da ja osjećam ono u svom srcu da je sve ok i da će biti ok al' želim drugo odnosno druga mišljenja pa pomozite :-)

Svako dobro svim bebačima & maminkama želim.

Lijep pozdrav,

Daniel
Postovani vidim da niste dobili nikakav odgovor, mi smo danas bili na kontroli ja sam 22+4 i nama je doktor video nesto sto bi mogla biti anomalija na srcu bebe ali nije siguran zbog polozaja bebe...pa nas salje na 4D. Kaze da ako nesto ima bebac ce morati na operaciju po porodjaju. Nadam se da ce kod vas a i kod nas biti sve u redu... Eto malko podrske veliki pozdrav!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Kod prevremenog porođaja mami je najpotrebniji zagrljaj partnera, a njihovoj bebi maženje i majčino mleko »
Flamenko je tradicionalni ples i vrsta muzike autentičan za Andaluziju, pokrajinu u južnoj Španiji »
Izaberite omiljenu. Koja u vama pobuđuje najtoplija osećanja? »
Sajt Bright Side donosi nekoliko simpatičnih ilustracija koje će vas vratiti u detinjstvo i poželećete da zagrlite svog oca. »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško