Komentari za tekst "Priča o dva mala brata"

Komentara
5
Ostavite komentar
Bas lep tekst, lepo opisan progres njihovog odnosa. Kad gledam kako se moja deca medjusobno igraju i smeju bude mi se najlepsa osecanja, mozda i najsnaznija. Bude mi milo do suza.
Mi imamo curicu od 5 meseci koja obozava svog starijeg brata (4 ipo godine). Kada on progovori svi ostali vise ne postoje, a oci joj zasjaje.
A bata glumi mangupa pa u drustvu voli da je maltretira i stipka, ali kada su sami, uhvatila sam ga par puta kako joj peva i dodaje igracke.
Valjda sva starija braca glume kako im mladje sestre idu na zivce.
Radujem se svakom tvom tekstu i otvaram aplikaciju nadajuci se da si pisao nesto novo. Nekad muzu citam na glas pa se zajedno smejemo. Ovaj me je bas ganuo. Cuvajte se i volite uvek, kao i do sada :-)
I kod nase bebe je bata izmamio prvi glasan osmeh i duuugo je samo on u tome uspevao i bio ponosan i srecan do neba. Veliki lep trenutak za roditelje i veliki korak ka njihovom zblizavanju
Divno je...ja imam ista takva dva mala bandita (godine I razlika u godinama je ista!) I plakala sam od srece kada je bebac poceo da se na sav glas smeje bratu,koji mu je nesto "objasnjavao"! :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»