Komentari za tekst "Porodiljsko odsustvo i pravo na godišnji odmor"

Komentara
5
Ostavite komentar
@Marina Razlika je u tome sto zena koja zbog porodiljskog nije ni zapocela koriscenje godisnjeg odmora u npr.2018. godini za 2018.godinu (sto je pravilo u praksi za ostale zaposlene) ne gubi pravo na godisnji, tj.on ne propada.
propada
Po zakonu se svakako odmor za npr 2018 godinu moze iskoristiti do 30 juna naredne godine tj 2019.te. Ne vidim gde je ovde izuzetak za porodilje, kad to tako funkcionise za sve zaposlene!
Ja sam trenutno na porodiljskom odsustvu koje mi istice 14marta,posle toga cu da iskoristim godisnji I bolovanje.Zanima me ukoliko ostanem trudna da li posle godisnjeg I bolovanja imam pravo na trudnicko?Zaposlena sam na odredjeno ....
Ostala Sam trudna 2016 porodila Sam se 2017 februar rodila blizanaca znaci porodiljsko imam dve godine jer su drugo I trece dete.Dali imam Pravin na godisnji iz 2017 I 2018.jer meni istice porodiljsko 2019 u februaru
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»