Komentari za tekst "Novi Sad"

Komentara
12
Ostavite komentar
Da li ste saznali nesto u vezi biro i primanja za ne zaposlene porodilje u NS
Pozdrav drage mame.
Da li neko mozda zna da li se isplavuje novac mamama koje nisu u radnom odnosu, a na evidenviji su biroa za zaposljavanje?
Piram za opstinu Novi Sad.
Da li znate na koji broj telefona može da se dobije informacije kada će uplaćena naknada za prvo dete?
Da li neko zna da li majka moze biti prijavljena u Novom Sadu a beba u drugoj opštini kod oca i da se podnese zahtev za novcanu naknadu od grada Novog Sada?
Nama su u skolici rekli da mama i beba moraju obavezno biti prijavljene na istu adresu. Inace se valjda pare ne mogu dobiti.
35000 je naknada za prvo dete.
Koliko dugo se ceka na isplatu? prosla su puna dva meseca kako sam predala dokumentaciju i za naknadu od grada i za naknadu koju daje AP Vojvodina? 😕
Postovani koliko meseci od porodjaja unazad treba da smo prijavljene u licnoj karti na Novi Sad da bismo dobili novcanu pomoc od grada?
Postovani intereuje me koliko duho treba da smo prijavljene u licnoj karti na Novi Sad da bidmo dobili novcanu pomoc od grada?
Interesuje me koliko meseci unazad od porodjaja mora trudnici biti prijavljena adresa u locnoj karti na Novi Sad,jer sam cula da ako je ispod 6 meseci ne dobijaju novcanu pomoc grada?Hvala unapred na odgovoru
A sta je sa nama mamama koje su rodile sedmo dete. To niko ne racuna. I onda se drzava pita zasto mi roditelji vodimo decu u druge drzave i deca postaju deugi drzavljani. Jer drzava Srbija koja kuka da je mali prirastaj i bela kuga nas roditelje sa puno dece nevidi neinteresuje nista sto je vezano za decu koja su peta sesta sedma u porodici ta deca za Srbiju ne postoje sramota.
Zato što se rađanje do četvoro dece smatra doprinosom natalitetu, a sve preko toga na neki način postaje teret društvu, a ni SZO ne preporučuje ženama da rađaju više od četiri puta.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Stefan Milenković i njegova supruga Gorica u nedoumici oko imena za bebu »
Od čega sve zavisi gde će spavati vaša beba? Ko o tome odlučuje? »
Ako mama nije kod kuće, za kreativne i domišljate tate nema brige »
Da li je došao trenutak da se oda počast svim divnim i brižnim tatama? »
Teškoće sa spavanjem u trudnoći najčešće se javljaju u trećem trimestru, ali i ranije »
Još jedno u nizu dokaza čuda nastanka novog života »
Ukoliko skijate ili se sankate, poželjno je pratiti potrebe bebe i praviti pauze za podoje »
Žitarice ili cerealije su prema najvećem broju preporuka prva čvrsta hrana koju beba treba da proba. »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledam majku...