Komentari za tekst "Kako da kosa zablista u trudnoći?"

Komentara
5
Ostavite komentar
Moja kosa je pre trudnoce bila masna, svaki drugi dan sam je prala. Sada, prodje po 4 dana a ona normalna. Glupo mi da idem prljave kose toliko dugo, pa je perem a cini mi se da bih mogla jos koji dan da izdrzi.Eto, razlicito se menjamo ali se menjamo u trudnoci.
naravno da smemo da se farbamo posle 3meseca trudnoće ,ja se farbam celu trudnoću u 3,5 mesecu u 5,5 i sad u devetom mesecu pa necu da budem zapuštena trudnica !ionako sam ko burence.farbajte se zene neće da šteti posle trećeg meseca.
e kad procitam ovakve tekstove place mise. Meni se kosa toliko masti da mi ne vredi ni trudnoca a ni pre, ni vitamini, ni bilo sta na ovom svetu. Moja kosa je za nepun dan kao burek. Ocajna sam.
pozdrav svim trudnicamaaaaa ja sam bila kod svog doktora i tako slucajno sam pitala dali mogu da farbam kosu ona mi je rekla neeee do 9 mjeseca a moja kosa je plava od kad sam ostala trudna sada imam 9 nedelja nisam se farbala a za mislite tek do 9 mjeseca:((((
nesto konkretnije...msm povodom opadanja kose...?????
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Vip dan za mame protekao besprekorno i u Novom Sadu »
Preslače bebe, raspremaju stan, odmaraju više od supruga i imaju grižu savesti »
Preslače bebe, raspremaju stan, odmaraju više od supruga i imaju grižu savesti »
Oni uspešno brinu o roditeljskim, poslovnim, bračnim obavezama, ali i o sebi »
Naši bebci
 • Andjeo
  MALI ANDJEO
  hmmmm...
  lara
 • Avion
 • Beba Vuk
  Beba Vuk
  smeško