Komentari za tekst "Kako saopštiti deci da se razvodite, u zavisnosti od uzrasta deteta?"

Komentara
3
Ostavite komentar
Jedan savet ako neko zna.I mom braku je otkucao kraj. Imamo malu bebu. Zivim sa zenom, bebom i tastom u stanu iz kojeg me marsira kad god joj se hoce i preti mi da necu vise nikad da vidim svoje dete. A bebi prica svasta o meni.Naravno izaso sam iz stana.Bebac mi vec nedostaje. Kakva su moja prava dok smo zvanicno u braku. Kakva prava mogu da ocekujem kad bi se zvanicno razveli?
Ja I muz smo u vanbracnoj zajednici ziveli smo 12 god u zajednici I sad odjednom mu nisam vise dobro a za to 12god nisam nista Dobila imamo dvoje maloletne dece I sad suprug trazi da se iselim isa decom napolje da bi on doveo drugu zenu kojoj je sad narucio i zlatan Prsten ne znam kako da se ponasam sta da radim.
Draga,jako mi je zao,i zao mi je sto niko ne odgovara na poruke..Vrlo je bitno potraziti pomoc psihoterapeuta,pomaze verujte jer sa sredjenijim mislima mozete lakse pomoci i svojoj deci..Imate decu za koju vredi boriti se,imate prava da odbolujete ali se ne odajte tom osecaju previse jer zivot je ipak za borce i sami odredjujemo kako cemo da se ponasamo ili neponasamo..Na kraju krajeva,covek koji je na tako nesto spreman i ne zasluzuje da bude u vasem zivotu..Puno srece,i uvek razmisljajte kako je zivot lep :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Na koji način da pripremite i sa čim možete da kombinujete kajsije u bebinim kašicama »
Na lični zahtev građani mogu birati između dva testa »
Čiji će geni prevladati i na koga će dete ličiti, zavisiće od brojnih genetskih predispozicija… »
Diskusija o strahu od porođaja uvek je aktuelna u grupi Bebac trudnice i mame »
Na lični zahtev građani mogu birati između dva testa »
Postupak je lak i podrazumeva skraćivanje šiški i krajeva, te vam ovi saveti mogu biti od koristi u periodu izolacije zbog koronavirusa »
Deca najbolje uče uz igru i primere iz okruženja, roditelje, drugu decu, trenere... »
Kada se mamine emocije, kraj trudnoće i skori trenutak u kom će videti bebu spoje... »
Na koji način da pripremite i sa čim možete da kombinujete kajsije u bebinim kašicama »
Jedna od omiljenih reklama na prostorima bivše Jugoslavije »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledam majku...