Komentari za tekst "Igračke za bebe do godinu dana"

Komentara
7
Ostavite komentar
Moj bebac ima 8 meseci. Ja mu kupio gejmerski lap top i resio problem. Evo sad je poceo i da zaradjuje kreira video igrice.
Moja beba ima sest meseci i vec sad kad razgovaram sa nekim telefonom ona se smeje i nesto brblja :)
Moj beban ima 2mes.i 2ned. i bas je skoro poceo da zapaza 2 igrackice od par kojih trenutno ima,a omiljena mu je upravo ta muzicka vrteska na kolevci.Zanima me jos neki savet-iskustvo u vezi tog strabizma?poz
marijana, po opisu bih rekla da govoris o prostirki za igru... tako se zove, ako mislimo na isto... to je super igracka, imam je i ja za moju cerkicu, pa sam kad je pocela da sedi skinula one visuljke i sad je koristim kao njenu prostirku gde sedi i gra se... fenomenalna stvar... must have za bebe!! opet se ogradjuem da mislim da si o tome pricala.
drage mame moje dete sad ima dve godine, igracka koja joj je bila omiljena u ovom uzrastu i koju je najduze, najradje i najvise koristila bila je prostirka od raznih materijala sa lukom iznad na kome su visile igracke koje suskaju ili proizvode neki drugi zvuk plus ogledalce. dete je pokusavalo da dohvati igracke, na njoj je naucila da se okrene, a ja sam mogla na miru da pospremim kucu ili popijem kafu bez icije pomoci. pun pogodak! veoma preporucujem
Ta igracka koja se vrti iznad kreveca jeste lepa,delimicno korisna a malo vise utice na ocne misice bebe tako da je strucnjaci ne preporucuju.U tom slucaju moze da se javi strabizam jer dete ne moze da uoci sve igracke koje mrdaju odjednom pa samim tim okice bebe,bukvalno,setaju na sve strane.
U pravi cas sam otvorila ovaj dio.Danas sam trazila igracku za moju bebu koja ima 2 meseca i 2 nedelje.Igracka koja se krece iznad krevetac mi se najvise dopao i prema vasim uputima tacno to je idealno za njegovu uzrast.Hvala vam na uputstvima i savetima.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»