Komentari za tekst "Dečije gliste"

Komentara
8
Ostavite komentar
Gledala kako to radi ali nisam smela probati sama jer ne znam dali bi previše jako povukla kada slamka napravi vakum da ne bi povredila bubnu opnu. A kod ušnog su nam dali Gentakulin i da ispiramo uši sa 3% hidrogenom, takođe su rekli da ako se mnogo brzo stvara cerumen da to ne čistimo štapićima već ukosnicom.
Zdravo, kakvi su bili vaši nalazi, i ja i beba od 6 mjeseci imamo gliste kako ih liječiti...
Molim vas napisite nam nesto vise o tome! Ja sam primetila da moj sincic stalno grebe stomacic i cese i to me jako brine. Sad citam ovo za vasu cerkicu i nije mi dobro! Jeste li poneli crvice na analizu? Sta je pitanju?? Kako je dospelo u bebinom uhu?
Nigde ne pominjete ostale parazite koji su prisutni i jako opasni ukoliko se ne otkriju na vreme. CRVIĆI u uhu, nosu i oku! Moja tromesečna beba je naglo počela da menja ponašanje, simptomi: nesanica, gubitak apetita, grebala se po licu, vrtela glavom i stalno plakala. Lekari nisu znali šta je ali se baka setila i iz uha brebe uz pomoć slamke smo izvadili oko tridesetak crvića, malih belih veličine zrna pirinča. Ja sam bila u šoku tim prizorom. Pa da podelim sa vama ukoliko se nekome desi da primeti takve promene kod svoje bebe. Ako se na vreme ne reaguje mogu se nastaniti i u mozgu a to može uzrokovati ozbiljne probleme.
А после колико је било боље беби? И јел се враћало после? Ми данас ишли код неке жене, двапут, а треба три пута да се иде на “терапију”. Исто шок. Гмиже човече. Не знам ни сама шта сам видела, коси ми се са рационалним мишљењем али беба још врти главом, зато питам јел одмах било боље или чекамо и тај трећи пут?
stvgarno kako ste to uradili sa slamkom moja beba se vise 2,5 meseci cese po glavi , nosu, usima uznemirena je jako i to radi bas cesto, ja sam posumnjala na parazite ali smo isli prvo eliminaciju alergija. kako ste to uradili sa slamkom jel ste vukli vazduh iz uveta pa su se usisali?
Jelena Molim Vas mozete li mi objasniti kako je baka izvadila crvice is uha vase bebe i mogu li ja sama i kako to uraditi svom btaticu koji ima sve siptome...Bila bih Vam zahvalna do groba!! Molim Vas za pomoc...!!
Kako ste je izlečili, kojim lekovima? Pošto ne preporučuju lekove deci mlađoj od 2 god i dojiljama, a to je moj slučaj. Srednje dete je iz vrtića donelo gliste, a bebi od 9m i meni dojilji ne preporučuju lekove ni preventivno. Rezultate dobijamo za dva dana, ali čime da nas zaštitim. Molim za pomoć i savet, ako neko ima iskusrva. Hvala.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»