Komentari za tekst "Da li je vreme da promenite pedijatra?"

Komentara
7
Ostavite komentar
Da li dete mora da se leči u državnom Domu zdravlja ili može da se izabere privatni pedijatar? Da li je to pravo ili obaveza?
Dajte mame molim vas neku preporuku za pedijatra u Domu Zdravlja u Maršala Tolbuhina kod Starog Merkatora. Nadam se da ima neki ok pedijatar kad su vec ginekolozi...
Promeniti svakog pedijatra koji roditelje uslovljava da kupi pentax vakcinu!!! Njegovo je da iznese solucije a roditelj da izabere! Nemaju svi 3500 dinara, rado bi uzeli vakcine koje imaju domovi zdravlja (ni nama nista nije falilo od njih) ali NE ZNAJU da to mogu! Mnogo sam ljuta kad cujem tako nesto, mnogo!
Nas pedijatar je bio na godisnjem dete nam bolesno dosli na pregled puna ordinacija dece....moje dete najmanje vristi place ja izbezumljena povraca....cekali smo 3 sata sa temperaturom od 39!!!!prvo smo cekali da se deca izredjaju pa nas poslali na usno pauza pa se vratili jer nije upala uha drska doktorka kaze sad pauza dole a kad sam uletela u ordinaciju ona prica li prica sa komsinicom a mene ignorise i kaze nemam ja deset ruku...ma doslo mi da ih polomim..dete mi dehidriralo i zavrsilo tri dana na institutu....da sam samo se sabrala i ranije joj upala u ordinaciju...Sta zeni da radim kad nije nas pedijatar i zena ce jos malo pa u penziju....Dete mi je sad dobro neka ide u penziju sto pre...Mame kad dodjete u situaciju kao ja sa detetom od sest meseci kome je ovako lose upadajte posle 15 minuta cekanja i budite drski!!!!
Naravno, strucnost na prvom mestu! Medjutim, veoma je bitan i odnos prema pacijentu, nacin na koji se lekar onosi prema detetu kao i da li je uspeo da izgradi odnos koji uliva poverenje.
Meni je mnogo bitnije da pedijatar bude stručan i kvalitetan u obavljanju svog posla, a ne da mi se smeška i bude prijatan, a ovamo znanje nikakvo.
Naseg pedijatra u doma zdravlja u Sopotu mi nebismo promenili ni za tonu karamele!!!!!!!!:-)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»