Komentari za tekst "Apsolutni početnici"

Komentara
6
Ostavite komentar
Divan tekst. Nas sin je napunio 4 meseca i vec sada razmisljam o nekim stvarima koje je autor pomenuo. Samo neka su nam deca zdrava i srecna, a roditelji i jesu tu da brinu za sitnice, to nam je tako sudjeno :)
Uživala sam dok sam čitala... kao da su moji dječaci u pitanju, imaju 3,5 god i 2 mjeseca.
vaspitac sam po profesiji a od nedavno i roditelj,po mom vrlo bogatom iskustvu porucila bih autoru da je ponasanje starijeg sina privlacenje paznje ,jer je beba u kuci!Savet je da jedan od roditelja korisno privodi vreme posle vrtca sa detetom,i posveti ga samo njemu,dok drugi brine o bebi. i bar dva dana(ne racunajuci vikend) nedeljno ostavljati dete kod kuce.
cekaj da krene nos I usta da brise rukavom...tad neces znati sta ti je milije iz vrtica,to ili vristanje :)
Ja sam uzivala dok sam ovo citala i evo ostavio mi je osmijeh na licu, znam da me sve to ceka uskoro ali eto nekako mi je simpaticno kad i muskarac takve stvari zamjecuje i o tome cak pise.
Ista je situacija i kod nas.Bata ima 2god. ,uskoro 2,5 a seka 20 dana.Prva nedelja je bila paklena,sad se polako privikava na novu ulogu starijeg deteta.Veoma je ljubomoran,ne daje koj kolica iako se ne seca da su njegova niti ljuljasku koju njegova seka obozava.Sta cemo,sklonili smo i jedno i drugo bar na jos neko vreme dok se ne privikne.Kad je dobar dan,grli i ljubi seku ali to je radi aplauza od strane nas roditelja kao sto rece autor teksta.Nama ostaje da se nadamo da ce sve doci na svoje jednog dana a do tada ko prezivi,pricace!Pozdrav
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»