Komentari za tekst "Vakcinacija - pitanja i odgovori"

Komentara
177
Ostavite komentar
Да ли сте ИКАДА у животу написали писмени рад из матерњег језика и на њему добили пролазну оцену?

Ако јесте, то је било потпуно незаслужено.
Moje dete ima 18m, sa 15m je primilo FAMOZNU MMR vakcinu I imao je samo blagu prehladu I nista drugo ! Anjegovo zdravlje prati rodjeni ujak pedijatar specijalista. Toliko !
taj ujak je onda ludji nego sto je normalno
Ja kao mama i lekar po struci apelujem na sve druge mame da vakcinisu svoju decu. Pa sve ste vi svojevremo vakcinisane, molicu da li neka od vas ima sve te strahote koje navodite kao
posledicu vakcinacije?!
Rec je o ozbiljnim bolestima koje su kosile zivote sve do uvodjenja obavezne vakcinacije! Imajte to na umu i dobro razmislite!
Ne citajte podatke na internetu, postoje skolovani strucnjaci koji ce vam dati odgovor na svako postavljeno pitanje!
А због чега баш у Русији?
a dali vi kao lekar smete da potpisete ovo da detetu nista nece da fali https://tinkturedrsulca.com/wp-content/uploads/2014/12/Vakcinacijski-Obrazac-podnet-pedijatru.pdf
a jel ozemo mi svojoj deci kupiti vakcine u rusiji i doneti ovde da prime, jer nasa institucija torlak je prodata privatniku i kome da verujemo sta se uvozi i kako kontrolise. licno cu kupiti vakcinu u rusiji ma koliko kostala
Nije tacno ja sam 81' god i nisam to primila sve te bolesti.sam prelezala i hvala bogu ziva sam i zdravs.Zasto je sad od jednom obavezna?
Aleksandre, vase dete je verujem imalo povisenu telesnu temperaturu kao mogucu reakciju na vakcinu, a koja je dovela do takozvanog frasa tj. febrilne konvulzije u vidu epi napada. Temperatura izazvana bilo kojim faktorom ume da bude uzrok tih kako kazete epi napada kod dece.
Gospodjo moje dete je u petak primilo mmr a u nedelju je dobilo dva epi napada a
Moj mali sad sa godinu dana treba da primi mmr vakcinu. Moram reci da sam jako skepticna prema toj vakcini. Citala sam svasta o njoj al nisam nasla nista lepo i pozitivno sto se tice te vakcine. Svasta sam procitala da te vakcine sadrze zivu kao konzervans,mrtve celije tkiva abortiranog ljudskog fetusa i jos mnogo toga. Moj brat od strica je autisti no dete. Strina sumnja da je njegov autizam izazvala upravo mmr vakcina,jer se on do svoje prve godine normalno razvijao. A 2 nedelje nako vakcine nije reagovao kad su ga dozivali, nije uspostavljao kontakt ocima... ja sam protiv vakcinacije. Nazalost smo po zakonu obavezni da vakcinisemo decu. Sve je to farmakomafija,tu je njima vazan profit,a bas ih briga za nasu decu. Rodimo zdravu decu koju ce da uniste te vakcine to je jako strasno. I dokazano je da ova vakcina izaziva autizam i jos neke takve teske bolesti.
Primili smo ipak tu mmr vakcinu i na srecu nikakve posledice nije bilo. On sada ima 2 godine,a godinu dana je proslo od vakcine. Dete progovara i tada nije imao nikakve reakcije na vakcinu u vidu temperature ili neceg slicnog,toga nije bilo. Radite kako vi mislite da biste trebali,mi smo odlucili da dobije i sve je dobro ispalo. Pozdrab
Da i kod nas u Kladovo se prica o toj vakcini ali ja stvarno neznam sta da radim citam i slusam sve i svasta o toj vakcini i stvarno.me je strah .
Imam cerkicu i ona tu vakcinu treba da dobije tek u januaru posle prvog rodjendana a neznam treba li ici snjom ili ne posto se prica da je to jedna od naj opasnijih vakcina ?
A gde je dokaz?
Evo moram i ja da se nadovezem. Moj sin je roden u Kanadi, ima 6 godina i ni jednu vakcinu ni vitamin K nije primio i ne moze biti boljeg zdravlja. Mnogo smo putovali, promijenio je kontinente kao mali i uvijek bio zdrav. Doduse ja sam ga dojila do 2 i po godine tako da je i to sigurno uticalo. Ja sam isto istrazivala i vitamin K i dosla do zakljucka da moze biti opasan i da nema razloga da se svima generalno daje. Samo u rijetkim slucajevima je potreban. Svako treba da odluci za sebe.
Vakcina u Kanadi Nije Obavezno kao i na dosta mesta u Evropi.
Dete Vam je rodjeno u Kanadi i nije primio ni jednu vakcinu?!!!! videcemo da li ce moci da ide u skolu?!!! Ovo nisam cula nigde da dete nije primilo bas ni jednu vakcinu jer sutra ako bude hteo da zivi bilo gde i ako trazi useljenje u bilo koju zemlju morace da prilozi obavezne vakcine tako da po ovome gore napisano nemoguce ziveti bilo svuda!!! Srecno!!!
U Kanadi vakcinacija nije obavezna.
Zuvim i radim 5 godina u Kanadi.
Imam dva decaka 11 meseci i ne verujem politikomafiji, farmakomafiji i ostalim lopovima.
Samo se vi vakcinisite i zastitite i ostavite nas koji ne zelimo vakcinaciju na miru i ne uzimajte nas u usta.
Kad ste vec vakcinisani, sto se onda plasite?
Mislim a ti lazes u Kandi je vakcinacija obavezna osim ako ne zivis tamo van sistema kao beskucnik sto moze biti
sad kad citam ove sve komentare,dolazim do zakljucka da j i moje dete,koje sad ima vec 18 godina,zivo,zdravo i pravo -hvala bogu,imalo dva puta febrilne konvulzije od posledica vakcinacije.hvala bogu bez ostecenja mozga i nervnog sistema ali koliko se secam,temperatura se pojavila -niodkuda.tad mi nije ni na pamet palo da je moguce od vakcina do te mere a nije mi nitko ni rekao d lekara sta mozemo da ocekujemo.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »