Komentari za tekst "300 km u busu s bebom (ne)moguća je misija"

Komentara
26
Ostavite komentar
mi smo sa bebcem od 5 meseci isli u hrvatsku na more..milina je bio. mesec dana kasnije u grcku avionom isto milina iako je let bio u sred noci a nije ni spavao nego se odusevljavao ljudima i lampicama u avionu.
od svog 2og 3eg meseca , ni ne secam se tacno, celo leto smo isli kod svekrve u selo svake druge nedelje ..voznja 2,5 sata. valjda je navikao da putuje heheh
pitam milicu za savet da li se treba bebi davati nesto protiv povracanja neznam pa te molim za objasnjenje unapred hvala
Izdrzljivije su bebe nego sto mi mislimo! Vise je to stres za roditelje,sta,kako,ako... Ja treba da putujem za Australiju,a bebac ce imati 4,5 meseci 😂 Wish me luck!
Mi nasu Djurdju od treceg neseca u autisediste i u kola svuda vodimo.. Nikada nismo imali problema, Dan pre toga dobro se spakujemo, ponsemo svega, zapisemo sta treba da se ne zaboravi. Bitna je organizacija roditelja. Njoj je uvek dobro, ali trudimo se da i mi budemo bez stresa u putu..jer deca sve osecaju. Dosta presvlake, voca kese vode muzike i put pod noge i
Mi smo s bebom od 2 meseca putovali 1500km u jednom pravcu autom, sve ok.
svaka cast!mi smo prvi put putovali 700 km do mojih sa sinom od 6 meseci,sve je islo kao po loju,svaki naredni put je podneo vise nego dobro,cim sedne u auto zaspi i ne mrda,cak i kad je budan miran je.njegov brat medjutim,je sasvim druga prica,on je 350 km preurlikao,jer jednostavno nece da sedi u auto sedalici...zavisi od deteta!
Necete mi verovati,suprug i ja smo vodili sina od dve godine u Tursku autobusom,30.sati putovanja.Nama je bio jako mali,put je podneo bolje nego svi ostali putnici malo je reci da je uzivao.Tako da nije do dece do roditelja je.
ja sam sa mojim sinom kada je imao mesec dana putovala 32000km u roku od 2 nedelje i super je proslo
Jel vi ne razumete zasto je zena otisla? Zato sto je bilo 40 dana njenom ocu od kako je preminuo. Nije otisla na odmor ili zbog volje otisla je zbog sasvim drugog razloga. Sigurno biste i vi isto postupile kad biste se nasle u ovakvoj situaciji! Samo znate da komentarisete kako to nije u redu i da vi to nikad ne bi uradile.
Upravo to! Ja ne mogu da verujem kolika je potreba da samo nesto kritikuje...
bebe vole da putuju,uzivaju u laganom truckanju i zvuku motora,to ih uspavljuje i uopste im nije naporno kao nama... prvenstveno moj mali,a i deca mojih prijateljica... treba imati hrabrosti i zivaca,ali treba putovati sa detetom... niste imali srece sa vozacem u povratku,ali nece biti tako svaki put... samo napred,pogotovo kad "proradi" nostalgija...
Svaka majka zna sta je najbolje za nju i bebu. Bebe su prilagodljive-ako naviknu na put od starta ni posle nece biti problema. A i bebi treba nasmejana mama, a ne nezadovoljna i mrzovoljna zena zatvorena u kucu!
Totalno suludo i nebezbedno, zaglaviti autosediste izmedju sedista u autobusu bez pricvrscivanja??? Nemam reci, zaista koliko je to neodgovorno prema bebi.
Auuuu jednostavno vam se nije posrecilo u povratku, nista nije bilo kako treba, a to kad jedno lose samo se nize jedno za drugim.
ja ako bi otisla negde sa bebom gledala bih das e taj dan i vratimo. i ja se ne bih usudila da je tako malu vozim na dig put. Prvi put samo isle autobusom kad je imala 10 meseci a sad joj je 13 meseci. tek na letos planiram otici sa njom kod mojih prvi put na spavanje na par dana.
ja sam sa nepunih mesec dana starom bebom otisla u banju na 7 dana. bilo je sve ok ali kad bolje razmislim i nije mi to trebalo sa malom bebom.. njoj treba mir mamina blizina zagrljaj u toplom domu svom. za sve ima vremena pa i za putovanja😀
Moj sin i ja smo isli kod mojih roditelja posle 7dana jos sam ja imala ranu od carskog reza.Moji roditelji su bolesni i nisu mogli doci 50km da vide unuka pa smo mi cim je pupak otpao seli u auto i na put.Jos sam i vozila jer suprug nije vozac.Sve je bilo ok na putu.
svaka cast na hrabrosti.
Pa 50 km ili ti 300km nije isto a pri tom jedno su kola a nesto drugo autobus
Malo ste preterali.Beba je zaista mala da bi se izlagala tolikom putu.I za Vas je taj put napor a kamoli za malu bebu.Beba je sad na prvom mestu i treba ziveti u sadasnjosti.Oca vratiti necete.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Mališani najčešće prvo počinju da pričaju nekim svojim jezikom »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »