Komentari za tekst "Kako odabrati prve cipele za bebu?"

Komentara
26
Ostavite komentar
Najlosije patofne koje smo do sada probali bile su marke Milami. Dan posle kupovine malecki (inace vrlo tolerantno dete)odbija da ih obuce, mislimo da je samo faza dok se ne navikne, medjutim on kaze da ga bole noge, pa ne forsiramo. Posle cetiri dana od kupovine pokusavamo da ih vratimo uz racun i obrazlozenje da su tvrde i da ga zuljaju. U radnji nam kazu da ne mogu da ih prime nazad jer "ne izgledaju kao nove". Verujte, nosene su manje od 24 casa po kuci, a to sto su vec "iznosene" samo govori o losem kvalitetu. Nije smak sveta, kupili smo druge, naravno kvalitetnije, ali nekome ce mozda nase iskustvo znaciti da bukvalno ne bacite 2000din.
Mi smo kupili Ciciban i kupovacu stalno... Ne sumnjam da su Pavle ili neka druga marka lose... Ali nekako mi je Ciciban stara proverena marka
Nasa beba ce uskoro prohodati, vec stoji i hoda uz stvari, i sada za letnjo vreme sta je bolje sandalice kupiti mozda zatvorene ili ipak cipelice?
Ako neko ima iskustva neka napise!
Kupili smo patofnice Milami. Imaju on-line prodaju i po veb adresi bih rekla da je domaći proizvodjač. Nisam čula za njih. Mogu vam reći da smo PREZADOVOLJNI... jeftiniji su od cicibana dosta a ne vidim po čemu su lošije. Anatomski uložak i koža su odlični a i djon im miriše na vanilu (super fora). Moja topla preporuka.
Ја сам презадовољна Milami патофницама. Више пута сам их узимала и никакав проблем нисмо имали. Увек их купујем у дексику и, предивно миришу, удобне су ћерка их обожава.
Ima ih u dexy co radnjama, nas je proizvodnja i zaista su najbolje!
Definitivno obuca Pavle! Mi smo prezadovoljni kvalitetom!
Moja preporuka su cipelice Froddo i Bambi. Izuzetno kvalitetne i lepe. Nema ih u mnogo radnji u Srbiji a najbolje snabdevena je radnja iz Čačka - Panda dečija obuća, koja je mislim i uvoznik. Imaju web shop koji sjajno finkcioniše a postoji mogućnost zamene. Moja preporuka :)
Zdravo mame i bebe.Ja sam nova na forumu i zanimaju me vasi predlozi i saveti za koje prve cipelice se odluciti?
Moja cerka ima veoma malo stopalo pa smo jedino u obuci Baldino pronasli resenje. Broj 17 malo ko proizvodi, a ona ih nosi evo drugi mesec i jako sam zadovoljna a i ona sto je najvaznije!
Moja topla preporuka :)

Sledece nedelje planiram odlazak u Naturino fabriku..i to je odlicna marka, super kvalitet i modeli. A cena je ono sto je roditeljima izuzetno vazno i stvarno su najpovoljniji, a u rangu su sa Cicicbanom!
Podrzavam Pavle, ali otkrila sam i Baldino i toplo preporucujem pogotovo patofne, a sad smo uzeli i cipele pa cemo videti kako ce se pokazati. Sto se tice merenja, koristim sve metode. Ponesem stari ulozak, izmerim bosu nogicu ali tako da dete stane lepo na lenjir i kupim broj koji je veci za oko 1 cm, ali nikako za manje od 5 mm. Tako guramo po 4 meseca u proseku. Kada smo u mogucnosti povedemo i dete da proba, a gledamo da uvek proba.
samo da ne bude ciciban. nasa preporuka je obuca pavle. ko hoce da vidi kako izgleda ciciban cipelice posle 2 meseca nosenja neka se javi.
Mene zanima zasto ne Ciciban obuca. Cula sam da je obuca Pavle ok, ali sam misljenja da je Ciciban kvalitetniji.
Zelim da vidim. Pisite mi na vesna.simeunovic@yahoo.com
Nama je doktorka fizijatar rekla ni slucajno Pavle obuca, jer im je tvrd onaj zadnji deo, iza pete. Njena preporuka je uvek bila Naturino.
u normalnim zemljama postoji spravica za merenje stopala pa tako detetu lepo izmeris duzinu i kupis odgovarajuce , a ne guranje prsta i ostale gluposti!!!!!!!!!!!!
To postoji i kod nas u svakoj prodavnici decije obuce.
Ja za merenje nozice i dan danas (deca imaju 5,8 i 10 godina) koristim ulozak iz cipele. Kod novih modela svi ulosci se vade tako da detetu treba samo peta da bude skroz do kraja i onda se tacno vidi dokle stize palac. Ispred prstiju treba da ostane najmanje 1 cm zbog pomeranja noge ka napred pri hodanju i zbog rasta noge. Cipele treba da se menjaju kad posle nosenja vidite da je trag od palca stigao do kraja uloska. Osim duzine tu su i drugi faktori - sirina, mekoca i sl. To morate samo da procenite ali kad znate duzinu noge ostalo je lakse.
Za mame koje govore o carapicama i dubku: za dete su po kuci i bez dubka dovoljne neklizajuce carapice, cipelice trebaju samo napolju. I samo usput, zasto koristite dubak? Zar deca ne treba sama, svojim licnim ritmom, da nauce da hodaju?
Moja beba ima 8 meseci, jos ne moze da puze, niti stoji pridrzavajuci se za nesto... Da li je to razlog za brigu, ili je jos rano?
Ne. moja puzi od 9 meseca a sama je ustala krajem 11, uz krevet.
kakvo je mišljenje o ciciban patikicama
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »