Komentari za tekst "Koji su najčešći simptomi rane trudnoće"

Komentara
184
Ostavite komentar
A, da zaboravih da napišem i grudi su mi veće i jako osetljive 😜😌
Moji simptomi rane trudnoće (prva trudnoća ) su: bol u donjim leđima, često mokrenje, naravno izostanak menzisa... Prvo tromesečje obeležava mi mučnina bez povećanja, tem oko 37°, preosetljivost na mirise, metalni ukus u ustima (ne stalno), gadi mi se na hranu... I tako, baš mi je super! 😂
Bila sam pospana i imala sve simptome rane trudnoce. Jos mi ni menstruacija nije izostala, a vec sam i bez testa bila sigurna da sam trudna. Jedini problem koji sam imala sa mucninom je taj sto sam dijabeticar i morala sam silom da jedem i trudim se da ne povratim. Posle oko nedelju dana mucnine su morale da prestanu! :)
POZDRAV SVIMA, KASNI MICETIRI DANA I URADIM TEST I POKAZE MI POZITIVNO, ALI U TOKU ODNOSA MI SE POJAVILA KRV, DA LI JE LAZNA UZBUNA ILI JE TEST POKAZAO KRIVI REZULTAT
Test na trudnocu ne moze biti lazno pozitivan. Moze biti lazno negativan ukoliko se uradi ranije. Najbolje ga je raditi par dana nakon izostanka ciklusa.
Ako ne dobijes za koji dan obrati se ginekologu radi pouzdanog utvrdjivanja. Pozz ;)
Ja imam bol u grudima,malo krvarenje,smeta ju mi mirisi i bol u krstima
Ja sam imala simptome ucestalo mokrenje ,bolovi jaki u trbuhu , bolne grud i kvrzice na bradavicama i temperaturu ...a s prvom trudnocom nisam osjetila nista niti sam imala i jedan simptom ..
Nista sem pospanosti nisam osecala. Ulazim u cetvrti mesec i veoma sam aktivna. Pospanost se svela na minimum. Za sada imam srece, sto zelim i drugim trudnicama:)
Jel moze neki simptomi za ove modernije trudnoce...😄
Od simptoma sam imala samo blagu sukrvicu u vreme kad sam trebala da dobijem. Pošto smo suprug i ja izgubili svaku nadu da ćemo ikad ostati u drugom stanju ja sam prestala da brojim dane i beležim cikluse tako da pojma nisam imala otkud ta sukrvica. Mislila sam čak da mi je ciklus poranio. Zapitala sam se jedino kada sam primetila da me jedan od pasa moje sestre neprestano u stopu prati po kući, ne da mi samoj ni u toalet-čeka ispred vrata dok izadjem, noću spava pored mog kreveta, gde ja sednem i on je tu... Tako se ponašao i kada mi je sestra bila u drugom stanju inače je blago nezainteresovan za ljude oko sebe. :) Živa istina :)
Ja sam bila umorna i samo bih spavala po ceo dan, nista od mucnina i sl.. tek kada sam saznala da sam trudna sam taj umor povezala sa trudnocom
Lecenje mozga...
Ja nisam imala nikakve simptome pre izostanka menstruacije.Mučnina,osetljivost na mirise,bolne grudi su simptomi koji su došli nakon otprilike dve nedelje kako sam potvrdila trudnoću
drage moje molim vas za savet...Naime imam neredovan ciklus nekad mi kasni mesec dana nekad dva,ali sada mi kasni nesto duze skoro treci mesec.Imala sam nezasticene seksualne odnose sa jednim deckom sa kojim se vidjam ali nije doslo do ejakulacije ,cak sta vise taj odnos nije trajo ni 5 minuta.Cula sam od drugarice da je trudnoca moguca izuzev toga sto nije ejakulirao.Nemam nikakvih simptoma,ali opet mi nije svejedno,cak sta vise jako sam se uplasila pa sa tim nisam ni test uradila.Da li ima neko slicnog iskustva u tome ? Molim vas za odgovor dok ne skupim malo hrabrosti da odem do apoteke.
Uradi test tako ces biti najsigurnija.Meni je ciklus znao da kasni i po 3do5meseci ali sa kasnjenjem tolikim nema dobre ovulacije pa se mora stimulisati.Ja sam radila Vto i uspela mi je.A javi se doktoru radi kasnjenja ciklusa nemoj uzimati zdravo za gotovo.Poz..
Naravno da je moguca trudnoca. Zato i postoji kontracepcija, pa kombinujes nekoliko sredstava ako ne zelis bebu.
drage moje, potreban mi je savet, simptomi, pospanost, apetit pojacan, suze za svaku sitnicu, grudi uvecane, bradavice izrazene, bol kao menstuacija da ce, a nema je vec 4 dan, vrtoglavica, bol u ledjima...sluz iz vagine....
= trudnocaaa ;)
Ja jos nemam nijedan simptom, a jos malo pa ulazim u sesti mesec. Malko mi se nazire stomak i grudi su mi narasle ali tek u poslednjih par nedelja.Nemojte se opterecivati simptomima, ja sam se silno sekirala svakog meseca osecala sve i svasta (tj. umisljala, sta cu kad sam nestrpljiva), a kad sam zatrudnela nista.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Kada bi spermatozoid bio ćovek, plivao bi 193 kilometara na sat »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »