Komentari za tekst "Vaša 4. nedelja trudnoće"

Komentara
379
Ostavite komentar
Zdravo svima ja sam nova ovde :) 28.decembra sam radila test i bio je pozitivan nakon toga isla sam privatno na ultrazvuk rekla mi je doktorka da je rana trudnoca ali da ne moze jos nista da odredi pa mi je zakazala za 2 nedelje. Zanima me iskustvo drugih ne znam sta da radim da li da idem drzavno ili privatno u Beogradu? kakva su iskustva,sta je bolje? potpuno sam izgubljena i sludjena nekako ne znam nista i bas sam u strahu..hvala punooo
Danas sam potvrdila moju sumnju bhcg je 1050, uz ne vidi lepo embrion. Zabrinuta sam jer imam male tackice krvi na vesu, ginekolog mi je prepisao Utrogestan tablete (vaginalna upotreba) te za 7 dana ukoliko to krvaruckanje prestane imam drugi ultrazvuk. Zanima me ima li ko jos sa slicnom situacijom?
ja jos cekam imam dosta simptoma al cekam do 11-tog trebam da dobijem al osjecam da jesam
i evo i mene ponovo trudna.. zadnja mens. 2 septembra... odnose imala posle 18 kad mi je muz stigao trudna sam neznam ni ja koliko danas uradilatest dve crtice osmeh na licu i presrecnaaaa........ cekam drugu bebu,,,,
Caos svima i ja sam trudna 4 tjedna. Nisam radila test nego sam isla na pregled s obzirom da mi je kasnila dosta zadnu sam imala 13.8. I potvrdila mi je preko krvi i ultrazvuka :)) ja nemam nikakve simptome osim sto me grudi bole kao u pmsu. A na to je meni moja svekrva rekla da cu blizance hahah jel cuo tko za to?
cao svima,evo jos jedne novopecene trudnice medju vama :-). ja sam radila test 4 avgusta i pojavile su se dve crte. zadnji ciklus sam imala 3 jula,ali po mojoj proceni trudna sam pune tri nedelje i usla sam u cetvrtu. e sada neznam kada je najbolje da odem na uz jer mislim da je jos rano. a i imam peckanje dole i neznam da li smem nesto da koristim....pa ako je neko imao ovaj problem i resio ga neka mi pomogne :-)
Cao svima.kasni mi 7 dana.imala sam jake bolove .glava me boli i muka mi je.stalno mi se jede slano.umorna sam i spava mi se.i sve mi je muka da radim.nisam test radila jos .da li sam trudna .hvala pozdrav
Draga,trudna si i rodices decaka...
Danas sam radila test i pojavile su se dve crvene crte jasne ,ali danas bi trebala dobiti i redovnu menstuaciju .Suprug i ja smo imali sinoc odnose ,da li bi jee to mozda uzrocnik da je test pozitivan ???Znam da test meri beru ,ali eto ....Test cu svakako ponoviti
kada otici prvi put na ultrazvuk a da ginekolog moze nesto vidjeti, u kojoj sedmici?
Prije par dana uradila sam dva testa za trudnocu i oba su pozitivna, ali je na oba druga crtica blijedja. Juce sam bila kod ginekologa i rekao mi je da dodjem za desetak dana, jer je posljednji menzes bio 17.06. Brine me sto u ponedeljak putujem na more imam li razloga za zabrinutost zbog blijedje druge crtice i treba li mi neki poseban tretman na moru?
pozdrav...radila sam test urina bio je pozitivan, tamno crvene dve crte..zatim sam uradila beta hcg prvi put bio je 1456, zatim za tri dana je bio 4260.. sada po mojoj racunici sam 3 nedelje i 5 dana trudna... interesuje me kada bi se na ultrazvuku moglo nesto videti? 😊
Već se može videti :)
Jutros sam uradila test i pokazao je dve crtice!Presrecna sam!!!
Juce sam uradila test,pokazalo je 2 vidljive crtice!Mnogo sam srećna!
Menstruacija mi kasni 16 dana.Pre 7 dana sam radila kucni test, na kom se pojavila i druga crtica, ali jako bleda! Sutradan sam u laboratoriji napravila i beta hcg test, rezultat je bio 265. Medjutim, posle 2 dana sam otisla kod doktora i on mi je rekao da na osnovu beta hcg testa jesam trudna , ali da na ultrazvuku ne vidi trudnocu! Kaze da je mozda mala trudnoca pa se ne vidi i zakazao mi pregled za 7 dana.(u slucaju da se opet na ultrazvuku ne javi nista, kaze da je moguce da je u pitanju biohemijska trudnoca :( Da li je nekao imao slicno iskustvo i kada ste na ultrazvuku prvi put videle vase bebice??
Imala sam ja nazalost biohemijsku trudnocu...Test sam radila nakon 6 dana kasnjenja i pojavila se bleda druga crta...Zavisi od UZ-a ali dr mogu da vide lepo trudnocu odn plod oko 6 nedelje...Mislim da ce za 7 dana sve lepo videti.Da li ti je rekao da ponovis betu?Ako se duplira trudnoca je u redu u koliko je vidi...AKo opada onda je nazalost biohemijska...Meni je beta kraj 6. nedelje bila 880 kad sam prokrvarila,a nakon dva dana 182 :( Tako da se nadam da nije biohemijska a i ako jeste bolje tako jer posle biohemisjke se lako zatrudni (ja nisam primer ali poznanice jesu) . Mada se nadm da nije,ne bi bilo lose da ponovis betu.Pozdrav i sve najbolje.
saznala sam pre 3 dana da sam trudna u utorak idem na kontrolu i ultrazvuk. jedino sto me brine je pojacan bol u grudima, i sto imam u naletima bol u jajnicima, jel to normalno? iskreno presrecna sam oko svega, jer mi je prva trudnoca :)))))
Juce sam vadila beta hcg :)) 865, 6:)))) sl. nedelje idem na ultrazvuk :)))
Danas sam saznala da sam trudna. Pomocu kucnog testa koji je pokazao 2 crtice jasno vidljive :)
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »