Komentari za tekst "Da li vaše dete ima poremećaj spavanja?"

Komentara
11
Ostavite komentar
Moje dete ima 3 godine,hrce ima mesec danas. A Nasi doktori,nece nistaa preduzmu. Kažu da je mala da operiše 3 krajnik. Starija ćerka se operisala sa 2 ipo godine.
Pozfrav svima,

Moja beba ima 2 meseca i veeeoma chujna nocna spavanja u vidu hrkanja...ispustanja zvukova(lichi kao da sanja nesto)...I vec 2x se desilo da se odjednom zaplache jaaaako jaaaako i da mi je teshko da je smirim! Deluje kao da je nesto sanjala pa se uplashila ali mi takodje pada na pamet ova sleep apnea. Da li je neko imao slichna iskustva i kako se to zavrshilo? I da li je koristio aparat za monitoring disanja? Gde bi se on ,izmedju ostalog, mogao nabaviti?
Pozdrav
Moj sin je nocu hrkao i disao na usta.Kad je bio prehladjen,stalno mi se cinilo da prestane da dise,pa onda naglo zahrce.Sve to je nestalo kad smo povadili krajnike sa 6 godina.Apneu niko nije spominjao!
i moja cerka se budi non stop. zadnjih mesec dana je malo bolja,budi se oko 10 puta,a pre toga i do 30 puta. preko dana malo spava,mozda svaki 3-4 dan po sat ipo. tako spava,evo godinu dana vec. ne zmam sta to moze da bude? uvek je nahranjena,presvucena i sve sto treba. nadam se da ce se uskoro resiti i to i da cemo nas dve odspavati celu noc..
djetetu pred spavanje treba mir u kucu, tj ugasen tv, nikava svadja ili galama, i ritual koji treba da traje tipa 15 mn, bilo to kroz kratku pricicu ili pjesmicu.
Daje li neko odgovore na ova pitanja? Ja imam isto bebu o 10 mjeseci koja ne sastavi ni puna dva sata da odspava bez budjenja ni danj u i nocu...ako neko zna kome da se obratim za pomoc, dl defektologu , psihologu...posto obicni pedijatri u savjetovalistu to smatraju normalnom pojavom....?
Jelena moja beba ima 9 mjeseci i imamo isti problem. :( Budi se jako jako cesto, ne znam da li da pripisem zubicima, navici ili je gladan. Mozda je nesto od ovoga razlog i budjenja tvoje bebice. A mozda je samo naisao takav period, jer je on meni prije lijepo spavao. Pozdrav tebi i zelim ti uskoro lijepo prospavanu noc :)
Zdravo! Moja beba ima 8 meseci,preko dana spava mirno,uglavnom,ali se nocu mnogo cesto budi,nema miran san,a nije gladan...ne znam sta bi moglo da ga muci...Kako spavaju nocu vase bebe?
Hej Jelena,
Interesuje me kako su proshla vasha nocna budjenja? Ja imam problem sa bebom od 2 meseca...:/
Pa pokushabam da dokuchim da li su snovi ili apnea.
Hvala ti u napred na odgovoru,

Marija
haj!moj malisan ima deset mjeseci, i vecinu simtoma koje ste opisali u tekstu ima,pa mi nije jasno dali se to desava i kod djece tako male?ili su mozda zubici u pitanju.sad sam zabrinuta.hvala
Neke simptome koje ste opisali u tekstu prepoznala sam kod srednje curice,malo sam zabrinuta i moracu da je odvedem doktoru.Hvala
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Neka krenu pripreme za ovogodišnje čestitke za Uskrs - i neka budu umetnička dela »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »