Komentari za tekst "Šta su policistični jajnici?"

Komentara
165
Ostavite komentar
Imam problema sa policisticnim jajnicima, tj. sa cistama. Nedavno sam imala cistu koja je bila blize 10 cm. Trebalo je da idem na lasersku operaciju kako bi mi odstranili tu cistu, jer je bilo skoro nemoguce da to postignem lekovima. Jedna zena mi je rekla da pijem caj od virka, bar da pokusam, nista mi nece skoditi. Nisam verovala da ce mi pomoci, ali sam ga pila. Nakon toga sam otisla da zakazem operaciju, a na ultrazvuku se pokazalo da je cista pukla i nestala. Skoro je sigurno da se to dogodilo zbog caja. Preporucujem ga svima! :)
Drage moje, i ja imam policisticne jajnike i toliko sam se nervirala da necu moci ostati trudna jer smo pokušavali a bila sam vjerena. Nakon toga kad smo zakazali svadbu ja sam posla kod ginekologa i on mi je dao hormonsku terapiju sa klomifenom i menopurom. Poslije 2 mjeseca terapije , treći mjesec sam ostala trudna :) sad sam u 3. Mjesecu i dalje ne mogu da vjerujem. Zelim samo svim curama da kazem koje imaju isti problem da ne gube vrijene i nije to nista strasno i def. Se moze zatrudnjeti ali je potrebna terapija.
Imala sam i ja problema sa pol. Jajnicima i nikako nisam mogla da ostanem u drugom stanju. Suprug i ja smo bili u braku 2 godine i nikada se nismo štitili tokom odnosa. Ali trudnoće nigde. Ciklus je počeo da mi preskače po mesec dana i svaki put radim test i negativan. Pomišljala sam na najgore. Odem jedan dan kod ginekologa i kaže mi ona vi imate pol jajnike ali mladi ste za hormonsku terapiju. Stoga samo smanjite telesnu težinu i videćemo kako će dalje da se odvija. Drage moje neverovatno. Imala sam 60kg kada mi je to rekla, nakon dva meseca i težinom od 56kg ja sam zatrudnela
😀 stoga vam je moj savet da pre korišćenja bilo kakvih lekova prvo probate da regulišete težinu ☺
poslednju menstruaciju sam imala 25.05. trajala je 6 dana. jos uvek nisam dobila iako je sad 15.07 ceo mesec mi je preskocilo, imala sam i nezasticene odnose... imam problem sa policist. jajnicima. da li je to zbog toga ili sam trudna mozda?
imam istih problema od kraja aprila nisam dobila ne planiram jos uvek trudnocu a uvek mi kasni i uvek me muci da li sam trudna itd....ne bih da pijem pilule ..moracu uraditi test nema mi druge....ali desava mi se da mi kasni i po 3 meseca
Steril.sec.je moja dijag.a sad sam po prvi put imala folik.ciste jedan ciklus a drugi ne,pila letrilan i nisam imala zrelu celiju vec corke,dali je to do ciklusa ili do terapije jer bi sa klomifenom ili injekcija dobila celiju,hvala.
Proslo je dosta vremena od poslednjeg komentara, nadam se da Tamara i dalme prati ovaj sajt i da ce mi reci ime caja.Pozdrav
ne znam za ime caja ali mislim da je mislila na biljnu apoteku josif pancic kazu da pomaze taj caj....ja nisam probala iako imam istih problema ali sam negde po forumu citala da je pomogao i u redovnijim ciklusima.
Draga Tamara molim te reci ime caja
da li mi tamara može reći ime čaja
Pooz svima,vidimda i vi mucite moju muku,ja vec dve godine pokusavam da dobijem dete ali mi to zbog pco ide malo teze.Procitala sam Tamarin kom pa bih JE MOLILA DA MI JAVI KOJI JE TO CAJ JER OVO KOD MENE PRELAZI U OCAJ..TAMARA MOLIM TE..
Tamara hoces mi reci koji je taj caj i kako da ga porucim jer i ja imam isti problem?
Drage moje, ja sam jedna od onih koja ima oba policisticna jajnika i skroz neuredne menstruacije, ili bolje receno nisam iih imala i po 3 meseca. Pila sam diane, logest, vezbala, nemam ni jedan simptom PCSO sem malo povecane maljavosti. Problem da zatrudnim nije trajao dugo, nekih godinu dana ali zelim da vam kazem da ne odustajete i ja se kunem u prirodne cajeve jer posle dva meseca koriscenja jednog caja (ako nekog zanima,posaljite mi poruku i ja cu vam reci gde mozete naruciti) ja sam zatrudnela i to bas onda kada sam pocela da padam u ocaj. sta da va, kazem,sada sam 32. nedelja, hvala bogu sve je u redu i samo verujte da ce sve biti u redu. nije to problem koji nema resenje. srecno svima!
Molim vas kako se zove caj i gde se moze nabaviti, hvala
Molim Vas recite mi koji je zo čaj i gde ga mogu nabaviti?
Tamara jel mi mozes reci koji je to caj i kako ga mogu poruciti?Molim te
Srdacan pozdrav
koji caj je u pitanju?
Molim te javi mi
mozes li mi moli te reci ime tog caja jer i ja imam isti problem
ja sam 5 godina u braku,imam pco sindroms.sada pijem glukofage 1000 ,videćemo.problem je stvarno veliki,,moraš se boriti imati nadu...
imam pso sindrom,svašta nešto sam prošla.izmedju ostalog radila sam vto,zbog takvih jajnika nije mi izvučena nijedna jajna ćelija.toliko o tome da to i nije nista
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »