Komentari za tekst "Šta su policistični jajnici?"

Komentara
165
Ostavite komentar
imam polucisticne jajnike al nemam ni jedno od navedenik simptoma
Borim se sa plicisticnim jajnicima od pocetka puberteta. Imam potpuni izostanak menstruacije. :( inace, imam 26god. Da li je neko bio u istoj situaciji? Zanimaju me iskustva. Hvala!
Ja sam vec 3 god u braku bolujem od Pcos pila sam diane i nista,ciste jos uvek postoje....uz to imam i poremecaj stitne zlezde....uskoro cemo na spisak za vantelesnu valjda ce nam Bog pomoci:(
Drago mi je kad cujem ovako lepe price, muci me isti problem, radila sam vantelesnu, ali nije uspelo, ipak ne predajemo se, ovo mi daje nadu da verujem da ce i nas sunce ogrejati.
Piisem da ulijem malo nade parovima koji se lece od ovog poremecaja koji i mene muci! U braku sam pet godina i u tom periodu sam izgubila dve trudnoce-razlog: policisticni jajnici! Nakon lecenja kod dr Kopitovic-ginekologa i dr Stokic-endokrinologa-obeju izuzetnih strucnjaka u svom polju iznela sam trecu trudnocu i konacno proslog avgusta na svet donela nasu devojcicu! Pre dva dana, na kontroli, dr mi je rekla da na pocetku lecenja nije smela ni da mi kaze da sam imala tezak oblik bolesti i da, u njenom iskustvu, zene u toj situaciji ne mogu ni da zatrudne, a kamoli da iznesu trudnocu i dodala, bas ovim recima :"To vas je Bog castio!". Zanimljivo poklapanje je da sam, bas u vreme kad sam otpocela tu uspesnu terapiju, pre dve godine, ophrvana depresijom posle dva pobacaja, osetila potrebu, bas oko Uskrsa, da odem u crkvu i pricestim se-to sam i radila za oba ta Uskrsa u nizu, dok sam se lecila. To me je smirivalo i davalo snagu. Ta veza izmedju "nemoguce" - cudesne trudnoce, mog povratka crkvi i Uskrsa me ispunjava radoscu i zato smo odlucili da nase zlato i poklon od Boga krstimo bas na ovaj Uskrs! Poruka koju vam zelim preneti je da i kad je nemoguce, ipak postoji nada, a samim tim i nacin! Samo treba pronaci izvor snage i mira, za mene je to bila vera, sto ne mora biti i za nekog drugog, ali, eto, meni je ona donela preko potreban spokoj i nadu i doprinela ostvarenju naseg najveceg sna! Svima koji slave, zelim srecan predstojeci najradosniji hriscanski praznik-Uskrs!
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Testovi koji su dostupni na tržištu često su osetljivi na najmanje hormonske promene. »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Kako se loš san odražava na vaše psihičko i fizičko zdravlje i šta možete da uradite povodom toga? »
Jači imuni sistem za bebe rođene carskim rezom »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »