Komentari za tekst "Koji su najčešći simptomi rane trudnoće"

Komentara
184
Ostavite komentar
Cao zene,ciklus mi kasni vec 7 dana. Jutros me je probudio bol u donjem stomaku kao da cu da dobijem i nista. Ceo dan imam il grceve il bol na momente. Da li je rano da uradim test,ili da sacekam jos par dana? Da li je neka imala slican simptom
Drage moje, evo vec 13 dana imam problem sa stolicom, grudi me bole, preumorna,i samo bih spavala,dosta nervozna,otvorio mi se apetit, treba da dobijem za cetri dana,od danas je cak poceo da me boli ispod stomaka ,tj, probada jaci bol,takodje imam i grceve. Imam i cak nalete vrucine, i ponekad neku mucninu. Nismo pazili, jer nisu bili plodni dani... da li je pms ili trudnoca,misljenje?:)
Zdravo imala sam nezasticen odnos tri dana posle ciklusa,posle toga imam mučninu, prehladjena sam ,imam veliku zud za tečnošću,glavobolju bol u kartici.
Dobar dan Zene...mens.mi kasni 12 dana ,bila kod ginekologa,Pogledao me sondom i kaze da je jos rano nista ne vidi,da za dve ned.odem na kontrolu Sta vi mislite .
Pozdrav zene! Meni kasni 2 dana, bole me grudi, i osecam se kao u pms-u. Uradila sam test i negativan je. Da li je moguce da test nije tacan?
Pozdrav. Decko i ja smo radili na trudnoci ovaj mjesec i duz citavih plodnih dana. Trebam iduci ciklus dobiti 18. radila sam test jucer negativan.. ali citam da je mozda prerano. Imam grceve i bolove u stomaku kao pred menstruaciju, da li je moguce da sam trudna? Je li to simptom trudnoce? Kad da uradim test?
Pozdrav drage moje🤗
Imala sam nezasticene spolne odnose 14., 15., 16. i 18.Menstruacija mi kasni vec 9 dana.Zadnjih par dana imam ceste vrtoglavice i blage mucnine.Da li bi bilo dobro da odradim test?
Da pitam sta je to kasni mi menstruacija mesec dana trebala sam dobiti 2 jula a sad je 22 avgust boli me stomak celi dan i boleo me zeludac sta je to moze pomoc hitno
Ista situacija i kod mene samo mi kasni 17 dana...

Pozdrav!
Pet dana posle odnosa radila sam betu hcg i rezultat je bio 0.200. To bi značilo da je negativan.
Mene zanima, da nisam možda prerano uradila betu i da li je možda nekome bila beta negativna a posle se ispostavila trudnoća?🌼
Zdravo, imala sam nezaštićen odnos, već par dana me boli u donjem dijelu stomaka kao tokom menstruacije a isto tako sam imala zatvor. U ovulaciji sam trenutno, prije dvije večeri kad sam se obrisala bila je mnogo blaga krv i to je to. Da li je to znak da sam trudna?
da li moze da se ostane u drugom stanju ako je evakuisao u mene ,savettt☺️
Zdravo,moze li mi neko reci da li je imao nesto slicno.Kasnilo mi je i uradila sam test, pozitivan je. Sad me zanima da li je normalno imati grceve u stomaku i bolove u jajniku jednake onima kao pred menstruaciju? Svakako cu podsjetit doktora ali imam termin tek 23.03. Hvala svima
Zdravo. Treba mi pomoc , imala sam nezasticeni odnos u vreme plodnih dana i sada mi kasni vec 7 dana. Imam blage bolove u donjem delu stomaka, bubrega (valjda nisam umislila) i kao sluz kao od bjelanceta kad idem u toalet. Radila test i negativan je :(
Poz, dobila sam 4.02 ove godine i po kalendaru trebala sam dobiti 27.02. Imala sam bolove u stomaku od 25tog do 1.3 i prošli su me ali nisam dobila..
Imam 42 god nisam trudna a kasnim 6 dan bolime ledja dali ocekivati da dobijem
Pozdrav cure …Imala sam menst 14.1 ..nakon toga sam imala odnose 22,24,27,29 i 30.1 ..već par dana me jako bole grudi i glava me rastura ..povremeno imam bolove u doljnjem djelu trbuha te mi se povremeno na poslu zavrti …dali je prerano da se radujem jer sam jako nestrpljiva 🙈
Jeste li uradili test?
Poslednji menstrualni ciklus sam imala 19.12.2021. trajao je do 26.12.2021. Menstrualni ciklus mi je obicno na 30. ili 31. dan. Imala sam nezasticeni odnos 01.01.2022. i 03.01.2022. Po nekom mom kalendaru za vreme plodnih dana, ako sam dobro izracunala. E sad, pre par dana, otprilike 3 dana javlja se simptom bolnih i nabujalih grudi, ali ne nesto preterano bolnih, zatim blaga probadanja u donjem delu stomaka i krstima, bazalna temperatura je od 37.0 do 37.2, zatim gorusica, i od juce ucestalije mokrenje nego inace, a pri tom bez preteranog unosa tecnosti. Postoji li mogucnost da sam u drugom stanju? Unapred zahvalna.
Imali smo nezasticen odnos 10.11.novembar mens.mi je bila 23 Novembra slaba i trajalo je 4 Dana grudi su mi bolne sve simptome trudnoce imam bila sam kod ginekologa 2decembra gde je reko uvecan Jajnik desni nije trudnoca test 6ti negativ betta takodje a meni jos uvek sve na trudnocu ukazuje poludecu ja ne znam sta je ovo pijem lekove za srce Ali Ih trenutno ne koristim jer se plasim da nije trudnoca Ali vrlo mala i da zato nije pokazalo da Napomenem zivim u nemacku i ovde su svi doktori cudni mislim da su beta radili u urin ja samo placem jer ne znam sta mi se desava ne planirana trudnoca ako sam trudna.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Otkrijte jednostavan način farbanja jaja za kreiranje modernih nijansi »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »