Komentari za tekst "Vaša beba u 20. mesecu - 1. nedelja"

Komentara
84
Ostavite komentar
Pa draga Mirela,glupost je najveca covekova mana.Inace sto se tice "pustim ga da radi sta hoce",odnosilo se na njegove nestasluke,loma po kuci i tako tih stvari a ne vaspitanja!
Kao drugo kako te nije sramota da mi kazes takvo nesto "i bog svakome daje decu" a pritome me uopste ne poznajes.Stidim se zena kao sto si ti a svoje dete vaspitavaj kako zelis,verovatno je jadno naviklo vec na batine i raznorazna psihicka zlostavljanja...;)
"Poceo je i decu da gura,devojcice da vuce za kosu,cak je i jednog decaka ujeo za obraz.S obzirom da mi je on prvo dete,osecam se veoma neprijatno kad odemo negde a on se tako ponasa.Nekad vicem na njega ali nema nekog uticaja tako da ga u vecini slucajeva pustim da radi sta hoce. :)" - ova mama je ponosna na to sto NE odgaja svoje dijete? stvarno je svatko danas roditelj. bas me zanima kako bi ta ista mama reagirala da njeno dijete netko ugrize za obraz
Sto se cipelica tice nosimo Ciciban i Ecco.
A sto se klinca tice jako je nestasan,pun energije,ne staje uopste.Poceo je i decu da gura,devojcice da vuce za kosu,cak je i jednog decaka ujeo za obraz.S obzirom da mi je on prvo dete,osecam se veoma neprijatno kad odemo negde a on se tako ponasa.Nekad vicem na njega ali nema nekog uticaja tako da ga u vecini slucajeva pustim da radi sta hoce. :)
Dosta kapira stvari,poceo je dosta reci da izgovara i ponavlja, ali ono cime se ne mogu pohvaliti je njegova vestina da sam jede kasikom.:/ Naime i kad nesto stoji ispred njega,odmah prevrne,bilo da je to casa sa vodom,cinijica sa supom itd. Za takve stvari mi deluje jos nezreo a imamo recimo rodjaku od 18 meseci-sama jede i to se ne izmaze puno,ne prevrce case i tanjire,kod njih sve na stolu stoji,u 90% slucajeva kaki u nosi...pa se nekad zapitam da li je svako dete toliko razlicito ili treba nesto da preduzmem ne bih li ga naucila.:/
Draga Anđela, moje je iskustvo (cuvala sam decicu 5 godina kao bejbisiter) da moras da iskoristis svoje roditeljsko pravo i da ga usmeravas, pri tim nestaslucima mu je sigurno jaaako zanimljiva tvoja reakcija, moras biti cvrsta, ozbiljna i nesalomiva u nameri da mu ne dozvolis, nemoj da vices, smejes se ili ga fizicki kaznjavas, samo konstantno pricaj i sprečavaj svaki put kada te provocira tim radnjama, ne popouštaj ni jednog trenutka!
I ja sam protiv cicibana. cinim i se da je kvalitet drasticno opao od pre30 godina. Imamo jedne, ogulile su se bukvalno za dva dana, a brzo su pocele i da se raspadaju. A bile su 30% skuplje od svih ostalih. Imali smo pre toga polino, vrlo sam zadovoljna (kod tih cipelica obratite paznju na brojeve, imaju neku drugaciju skalu od ostalih). Imamo i beneton cizmice, malo su joj krute u clancima, pa tesko cucne. Najzadovoljnija sam Naturino cipelicama koje sad nosi. Kozne, sa krznom, sitne i lagane i uopste ne propustaju vodu. POzdrav
Kad smo vec kod cipela :)! Ako vam dete pravilno gazi, Baldini su super. Jeftinije su oko 30-50% od cicibana koje su po meni ipak preskupe. Detetu treba uzeti mozda ciciban patofne koje su relativno dostupne jer ipak imaju najbolji i najizdrzljiviji ulozak, a nekako ipak najvise hodaju po kuci.
Polino imaju neki bez veze ulozak, a Pavle nisam ni gledala, iskreno jer imam u blizini Baldini radnju i njihove cipele su mi sasvim OK.
... Probajte chicco cipelice, mozete uvek naci od prosle sezone u pola cene, a u sezoni su malo skuplje od cicibana. Kozne su I imaju ulozak I lep dizajn. Polino Sam kupila samo jednom neke letnje patikice, da nosi po kuci jer su mi se dopale kao patofne, toliko su unutra smrdele, da smo ih odmah odbacili, kineske su naravno, to sam tek posle videla, nije mi palo na pamet da bi I domaci proizvodjaci za decu uvozili djubre is kine... kupovali smo I frodo, to je hrvatska varijanta cicibana ali mislim da je to sve isto I cena ne optavdava ni kvalitet ni dizajn.... pozz
moja Milica nosi Beneton cipelice vec sest meseci (kupila sam joj malo vece) non stop je maltene bila u njima i nigde se nisu ni odlepile ni izgulile. odlicne su i sledece koje smo kupili, Borelli sandalice, ima New Balance patike a cipele joj kupujem opet Beneton obavezno. pozdrav svim mamama i bebama!!!
Moje iskustvo sa ciciban patikama je jako lose. mom djoletu su se odlepile napred i nazad posle 2 nedelje nosenja, racun sam bacila pa nisam mogla da ih reklamiram a kada sam ih odnela kod obucara da ih zalepi on kaze da su "kineske" i na moju nevericu skine ulozak i pokaze mi neke brojeve sto znaci da su kineske !! . nije ni cudo sto su jeftine.
ciciban je zakon, moja lorena ih nosi od početka, pravilno hoda i jako siu izdržljive
Uh , moj bebac lema koga god stigne. Vrlo je samouveren u "ucenju pameti" svih oko sebe. Iritira piskom kada nesto ne moze da dobije, nekad se bojim da sam skroz ispustila osnovno vaspitanje. Jako je neposlusan, nemiran i svojeglav.
Ja sam za ciciban ciciban i samo ciciban u n jima sam ija odrasla
ja imam fantasticno iskustvo sa geox cipelicama. preporucujem!
Vodila sam dete da kupimo cipelice za zimu.. Prvo smo probali Polino, napravio je dva koraka i poceo da vice da mu skinem.. Sledece su bile Pavle, nije hteo ni da proseta ( i licno mislim da su jako lose, "krive" i neestetske ).. Na kraju smo probali Ciciban, vrteo se po radnji kao da nije ni promenio obucu.. Ciciban je najbolji.. A i daju i popuste..
Probala sam sve i Pavle i Polino i Baldini. Mislim da sam sa ovim zadnjim mozda i najzadovoljnija, za onoliko koliko kostaju dobijes toliki kvalitet a mozda i malo vise. Ma podrudim se uvek da nadjem neki proslogodisnji model. Nova cipela a upola jeftinija od onih iz nove kolekcije koje su mozda samo drugacije boje.
Mame probajte CLARKS obucu. Ja sam vise nego zadovoljna i kvalitetom i udobnoscu, a i veoma su moderne i ima ih u svim bojama, letnjih i zimskih.
Pa sve zavisi od deteta do deteta.nijednom neodgovara nešto isto.mame mislim da vi najbolje znate šta vašoj deci prija.nama su BALDINI ok a sad čak imamo i MARKOS i te su ok.Vidim da lepo hoda i trčkara....
Mi smo kupili ciciban patikice koje su nam trajala jedva mesec dana, tako da smo se vratili na obucu pavle koja je po nama zakon! Napominjem i to da nam je decko tada vrlo malo hodao, pa ipak nisu izdrzale.
Pozdrav mame, mi smo skoro sve propali. Zadovoljni smo sa Naturino i obuca Pavle( isti je kvalitet kao i Polino, mozda cak i bolji, jedino sto plonino fantasticno izgledaju).
Sve zavisi od ukusa, sada gledamo da malom kupimo patike, i tu imamo dilemu, jer su skoro sve tvrde.
Pozz
Cicibanove cipelice su zakon... zadnji put sam kupila polinove i pokajala se.vrlo brzo su se pohabale i odlepile.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »