Komentari za tekst "Vaša 35. nedelja trudnoće"

Komentara
3251
Ostavite komentar
Marija, sa takvim cerviksom i smanjenim tempom mozete dogurati do kraja. Moj cerviks je problem od pocetka trudnoce. Drzimo ga "pod kontrolom". Inekcije i vaginalete progesterona sam dobijala od 6mj. za 15 dana ulazimo u 9.
Meni je 2cm, uloziv za vrh jagodice, 35ned, ali mi niko nije pomenuo mirovanje,za sada kazu da je sve okej to🤗
Cao mame.. da li neka od vas ima problema sa oticanjem prstiju na rukama i kako ste to resavale? Pozdrav 😊
Подигнеш их мало увис и држиш. Не држиш предуго опуштене низ тело. Малкице смањиш унос соли ако смеш због притиска јер си задржава воду у организму. Имала сам и то.
Isto. Trnu prsti, ne spavam, otecena....
Ja imam, nocu me cak i bole sake i trnu.. Pomaze mi da kad ustanem stavim ruke pod hladnu vodu par minuta, koliko mogu da izdrzim :)
8 mjesec trudnoce za 7 dana ulazim u 9, vec sedmicu i vise osjecam bol dole ne mogu normalno hodat ni kretat se pogotovo ako legnem da se okrenem ono normalno to nikako nemam, isla sam doktoru nije mi radila ultrazvuk samo je rekla da mirujem i da pijem apaurin 🙄
Pozdrav zene,pre neki dan su mi se kod stidnih usana pojavile neke crvene tacke,kao bobuljice i svrbe me kad malo duze setam ili dugo lezim.Posle kupanja se puderisem i malo ublazi ali ujutru opet ista prica.Da li je neko imao slicno i kako je resio problem?Hvala
normalno.. trebali bi da Vam daju neke vaginalete, meni je isto tako bilo tokom prvoj trudnoci tacno u 35te nedelje i sredilo se do porodjaj. Sretno
Meni se to desava vec citava 2 mjeseca.. Po danu me najvise svrbi. Navece manje kad se operem i stavim Pavlovicevu mast.. Jako ruzan osjecaj.. Isto imam bubuljice male,sitne..
imam oteke ina nogama i rukama i trnjenje desnu rukuni ne osecam osmi sam.mesec
Pozdrav zene! Da li je neka koristila ili koristi Hipp caj za dojilje? Kakva su iskustva?☺️
Ja sam ga koristila sa prvim detetom,posle velikog stresa kad je on imao 2 meseca mleko mi je skoro stalo i tad sam pocela da ga pijem,kao i veliku količinu vode... Mleko mi se vratilo i dojila sam ga 13 ipo meseci.
drage zene, bebu gotovo nikako ne osjetim. Mozda 2x dnevno ali neki blagi pokreti koji se jedva primijete. Doktorica kaze da je normalno, mirna beba.. a na internetu citam nesto sasvim suprotno. Da li neka mama ima slicno iskustvo?
Probaj cesce kad se smiris da se koncentrises na bebu. Ono sto ineternet kaze moze da ne napisao bilo ko, a takodje mozes da nadjes pregrst pogresnih informacija i nikad ne znas cemu da verujes. Ipak mislim da su strucna lica pouzdanija. I meni se desilo da ne osetim bebu dan-dva ili vrlo slabo ali je sve uredu
Ista je situacija i kod mene, pokreti su bas slabi i rijetki. Vise puta sam bila kod ginekologa zbog toga , beba odlično napreduje, sve je u redu, jednostavno je takva, mirna beba. Meni je posebno cudno posle prve trudnoće gdje sam imala fudbalera u stomaku, ali eto tako je 😃. Nemojte brinuti ako ljekar kaze da je sve u redu, mada vas potpuno razumijem.
Zdravo zene 🥰 ima li neko da je iz Ns ili da ce u Betaniju? Meni je termin 7.5. Nemamo vezu u Betaniji, vodim trudnocu privatno kod dr koja tamo ne radi... Ima li neko da je isao bez ikakve veze i poznanstva i kakva su iskustva? Hvalaaaa♥️
Ja sam iz Novog Sada isto vodim trudnocu privatmo,termin isto 7.5,druga trudnoca ,neopterecujte se time da li imate mekog ili ne ,ne đora da znavi ako su druge lose prosle da cete i vi....
Cao, interesuje me vase misljenje na temu “odlaganje presecanja pupcane vrpce” jer citam da ima zaista puno prednosti za bebu. A zeljela bih da to predlozim doktoru, tacnije insistiram na tome. Da li neka mama ima iskustva?
Da li Pančićev čaj za trudnice mogu da uzmem na svoju ruku?
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste »
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »