Komentari za tekst "Vaša beba u 8. mesecu - 3. nedelja"

Komentara
322
Ostavite komentar
Pozdrav
Da li neka mama doji sa veštačkom bradavicom? Hvala
daa, vec skoro 9.mjeseci haha :)
Da li jos neka mama doji bebu id 8ipo meseci i trudna je?
Ja imam bebu od 8 mj i 3 nedelje. Trudna sam. Medjutim, ja sam prestala svoju bebu da dojim u 5 mj njenog zivota. iz razloga sto mi je ponestalo mlijeka. kad sam zatrudnjela, otisla sam ginekologu on me je pitao da li dojim. Ugl. objasnio mi je da nije pozeljno dojiti bebu ako je zena u trudnoci, iz razloga sto prilikom dojenja zeni se maternica grci i moze doci do pobacaja pogotovo na pocetku trudnoce.
Iskreno ja sam cula da starije zene podrzavaju dijenje u trudnoci da samo trrba biti uporan. Da ne skodi mlijeko dijetetu vec da samo u pocetku mijenja ukis mlijeko. . . Ugl dobro se raspitaj sta i kako.
jddna mija prjjateljica je dojila dok je bila u tridnoci i zalila se na bolove nije znala zbog cega...to je sad sve individualno
... sama dobro razmisli i dobro se raspitaj.
Jelena sta je bolesno?
koliko je to bolesno?!
Jaaa, mada mleka nemam dovoljno ali trazi da siska kao utehu, svakako mu dajem ad a doktor mi je rekao da koju da ga dojim dok god on zeli jer je sa trudnocom sve u redu
Da li ima mama koje doje bebe , a koje su primile kinesku vakcinu protiv kovida? Planiram da se vakcinisem, pitala sam pedijatra, kaze 'Pa NE BI trebalo da utice to na bebu'. Strah me da nema neke posledice na dete.
Ja sam se raspitala kod veceg broja lekara kod nas i u inostranstvu , preporucili su mi fajzer i vakcinisala sam se.
Ne zna se da li ima posledica, jer nije ispitano na trudnicama. Zbog toga niko ne moze da Vam garantuje da nema pozledica. Jednostavno, i bolest, kao i vakcina su novi i treba nekoliko godina minimum da prodje da bi se vrsila naucna istrazivanja.
Ja sam primila kinesku po preporuci hematologa. Sve je u redu i nikakve nus pojsve nisam imala.
Kvrgicu beba ina u desnoj dojci poput tvrdog graska. Ima li ko iskustva? zakazali smo doktora ali opet da pitam.
Mojoj prijateljici u trudnoci se pojavila kvrzica na dojci, otisla je doktoru to je ugl u njenom slucaju bilo nornalno , jer valjda se mlijecne zlijezde aktiviraju ugl. . . otidji doktoru svakako :)
Pozdrav svim mamama,imam jedno pitanje Koliko su tate ukljucene u hranjenje,kupanje,zabavljanje,setanje,uspavljivanje bebe?
ili su umorni od posla 😀
Ukljucen tata 100%. Jos na pocetku sam mu lepo objasnila da dete najvose voli onog ko mu brise guzu 🙂
slucajno sam..
nas tata mnogo radi,on joj 3 puta sedmicno menja pelene i cuva kda sam ja na treningu sat vremena,znaci 2 sata sa njom.. i to je jedva prihvatila da se odvoji od mene
ni malo
A sa muskarcima kao sa malom decom. Ajmo da je kupamo zajedno, hoces da probas da je nahranis, hocemo da se prosetamo do prodavnice, hoces da probas da je presvuces.... ali i do vas je. Ako stalno ispravljate i kazete ne tako nego ovako to se ne radi tako oni ce se povuci i pustiti vas. Morate ih bodriti i bice im zanimljivo da ucestvuju.
Moj suprug sve to radi kad je kod kuce, problem je samo sto radi deset sati dnevno, plus putuje do posla, tako da je odsutan od sest ujutru do sest uvece. Ali ta tri sata dok beba ne zaspi, a takodje i nedeljom kad je slobodan, zabavlja je i cuva, ume i da je nahrani i presvuce, a i kupamo je uvek zajedno. Kad bi bar imao normalno radno vreme pa da vise vremena provodimo svi zajedno.
Mame koliko vase bebe od 8,5 mj. jedu ad dohrane a koliko cvrstih obroka... mi prelazimo sa dojenja na ad al nam neide bas.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Jedan od izazova sa kojim se sreću porodilje u danima posle porođaja jeste i odlazak u toalet »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Briga o svom zdravlju tokom trudnoće briga je i o bebi koja raste u stomaku »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Moj je tata tata-mata jedva prođe on kroz vrata... »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »