Komentari za tekst "Vaša 9. nedelja trudnoće"

Komentara
1668
Ostavite komentar
Lek sam uzela samo 2 dana i pomogao mi je. Onda sam na internetu procitala da je lek osamdesetih godina napravljen i dda je do pre 3-4 godine ostavljao posledice na bebu, kada su ga iznova napravili i sada kao ne ostavlja. To mi ostavilo sumnju i prestala sam da ga uzimam. Sada sam vec 15. nedelja i i dalje imam mucnine i povracanje ujutru, ali sta da radim...? Nadam se da ce uskoro prestati.
Ja sam dobila samo AntiMetil protiv mučnine a sa povraćanjem se borim sama dok mi imunitet ne spadne toliko da onesvescena stignem u hitnu. Inace mnogo mi je komplikovana i visokorizicna trudnoca. Srecno mama bori se sta da ti kazem razumem te i pokusaj da jedes par zalogaja pa sacekaj sat vremena pa opet tako smanjuje povracanje. ☹😦☺❤
cao....pa jer ti bar bolje od tih tableta ?

P. S. Tablete se zovu CARIBAN.
Zdravo buduce mame, 8+5 sam nedelja i to sam prekjuče saznala da sam u drugom stanju. Uopšte nemam ni apetit, a ni mučnine. Da li je to normalno?
Ja mislim da je normalno. Takodje nemam apetit a mucnine sam imala u 6 i 7 nedelji samo par dana. Ali sam recimo strasno osetljiva na mirise.
Zdravo mame, buduce mame, 8 sam nedelja krvarim vec 2 nedelje, doktor kaze da je sve u redu sa bebom, a da ne moze da vidi odakle krvarenje dolazi, pijem, ultrogestan 3x1, i primala sam 3 inekcije, idalje nista, nije to mnogo, ali opet zabrinjavajuce, za 2 dana imam kontrolu, pa cemo videti, da li se jos nekom ovako desilo, inace 2 trudnoca, prva je bila u redu.
Ja sam isto imala krvarenje u 7. ili 8. nedelji trudnoće, bilo je obilno, kao menstrualno. Bila sam u bolnici 4 dana, imala utrogest 1×200 uveče i magnezijum, krvarenje je stalo posle 3 dana i strogog mirovanja.
Međutim, braonkasti iscedak se javljao sigurno još 2 nedelje posle toga. Pozvala sam dr i rekla šta i kako, pogledala me na UZ i rekla da je u pitanju stara krv, verovatno od tog krvarenja zbog kog sam završila u bolnici, ali he Bogu hvala sa bebom sve u redu. Ne opterećuj se previše, miruj koliko god možeš, I biće sve u redu ❤
Isto Mi se desilo, nadam se da je sada sve OK, takodje ni rekli da je stara krv
Ćao, prva mi je trudnoća. Da li su normalni bolovi u stomaku u 9 nedelji trudnoće?
isto i mene boli, uglavnom samo ujutru ali boli kao kad treba da dobijem.
I meni je prva trudnoća i imam takve bolove.Doktorica je rekla da je to normalno.Nemoj da se brineš😁
Nemoj da brines, ja sam u prvoj trudnoci prva tri meseca cini mi se svakodnevno imala bolove.Desavaju se promene, siri se materica...Ne znam da li si od doktora dobila magnezijum, to ce ti pomoci oko grceva.Srdacan pozdrav!
Ako niste u mogucnosti da skrenete paznju sa bola onda je mozda bolje da se javite lekaru. Ja sam ih imala sigurno prvih 5 meseci, ali nije biko situacija da su mnigo jaki, odmorim, promenim polozaj lezanja, ili ukoliko me boli dok lezim onda prosetam i tako sam nekako uspela to da kontrolisem.
Ja povremeno imam bolove, ne jake, ali su baš nelagodni, ali uglavnom prestanu odmah kad legnem na ledja i opružim noge. Gledaj da ti bude uvek udobno 😊 a oni kao menstrualni bolovi su zbog širenja materice, tako sam čitala, i pitala doktorku, kaže da su ti "grčevi" skroz normalni.
Da li neka od vas ima crvenkasto-braon iscedak?
Inače, 9+1, utrogestan 200mg uveče.
Hvala ti, baš mi znači svaki komentar. Bila sam u šestoj nedelji u bolnici zbog obilnog krvarenja, sve je na kraju bilo u redu, ali se baš plašim... ne živim u Srbiji, i sama sam većinu dana i svašta mi se mota po glavi. Hvala još jednom na odgovoru ❤
meni se desavalo do sada par puta svijetlo braon da se pojavi na dan/dva. Pomenula sam to ginekologu i on kaze da to nije nista strasno i da je to normalno.
Danas mi se isto pojavilo nesto roskasto takodje. Ne brini.
lijep pozdrav buduce mame
8-ta nedelja trudnoce sam ponekad imam bol podnu stomaka na desnoj strani i grecenje da li je to normalno?
jos ne povracam i nekad imam mucnine al povracanja nee mirisi mi jos uvijek ne smetaju
Lijep Pozdrav!
9-ta sam nedelja trudnoće imam nekad bolove na desnoj strani podnu stomaka ,da li to normalno,ne povracam jos i ne smetaju mi mirisi ponekad imaam mucnine glavobolju.
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Pogledajte kako se babice obučavaju za porođaj pomoću lutaka »
Roditelji novorođenčadi dobiće 30 besplatnih karata koje će važiti za sve zone parkiranja »
Proverite kada se jaje uvodi u ishranu mališana i na koji način »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Nepokolebljiva hrabrost i snaga ljubavi Gordane Branković inspiracija su i podrška svim roditeljima »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Instrument od kog zavisi žensko zdravlje skoro isti kao i pre 170 godina »
Osim što će im biti zabavno, farbanje jaja za mališane je i korisna aktivnost »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste pronašli SAVRŠEN poklon za 8. mart i kako da budete sigurni da jeste»
Mame postaju ranjive ako dođe do osude njihove onlajn objave »
Proleće i lepo vreme pogoduju i krpeljima, pa je ovaj period razlog više da se pazite u prirodi »