Komentari za tekst "Vaša beba u 3. mesecu - 2. nedelja"

Komentara
1345
Ostavite komentar
Kosa opada jer tokom trudnoce nije, zbog povecanog hormona estrogena. Posle 2-3 meseca nakon porodjaja taj nivo opada i zato dolazi do naglog opadanja kose. Posle 6 meseci bi trebalo da se vrati u normalu. NEMA NIKAKVE VEZE SA DOJENJEM.
Udravo mame. Beba mi je napunila 3 meseca do sada je apavala super u toku noci sada je pocela da se budii cim joj ispadne varalica i tesko se uspava. Ne znam zbog cega se to desava. Ima li neko iskustvaa?
Mame zanima me dal neko ima iskustva sa neurologom Nikola Dimitrijevic u Beogradu?
Mi smo jednom isli kod njega privatno za starijeg sina, ali nismo nastavili, nasli smo neurologa decijeg zove se Bora Cekic zaista je dobar. A za sta vam treba? Ja se plasim moja bebica ima hipertonus i tremor ima jos uvek nije se izgubio posle treceg meseca.
moja bebica ima 3 mj i 6 dana i vec skoro mj dana trpa sakice u usta stisce ljuta uporna je,tako po cijele dane,vidim da su donji desni natekli malo pogotovo iza,jeli moguce da beba od 3 mj ovo radi??..nije valjda da su poceli zubicii??!! heelp😕😕😣😖😳
Mene zanima posto sam u istoj situaciji sta je na kraju bilo. Imam isti "problem" a doktorica cak nije htela ni da pogleda sta je.
joj isto draga,coku nece ali zato prstice nonstop stavlja u usta.
znaci bila kod doktorice,ona kaze da za mjesec do dva mogli bi izbiti prvi zubici😖 preporucila mi samo gumu za desne a da ljek(gel za desni) da još nebi smjela jer je jako mala još.. što mislite vi mame o tome?.. ja sam joj kupila(Dentinox) mazala 1 put jer me bilo strah i to je to!! da nastavim ili stvarno je premala za to?.. ima 7 kg i citala sam na papiru da se moze koristiti nakon 4 tjedna djetetova rođenja!! luda sam, dajte mi mame neki savjet,kako pomoci mojoj princezi?...🙄
Moguce. Isto sve :) nekom zubici izadju u 3 mesecu
Zdravo, beba ima 3 mjeseca i 10 dana, rodjen je sa 2570, na kontroli danas nakon 3 mjeseca i 10 dana imao je 5.100 iskljucivo je ishrana dojenje.
Pedijatar kaze da je to odlicno za majcino mlijeko, medjutim ja nisam sigurna.
Molim Vas za komentar hvala!
To je super! Duplirao je kilazu za manje od 4 meseca sto je izuzetno.
mame, jel kome beba od 3mj na djeti? i kako ste upjeli koji gram skinuti? bila je na dorani izbacli smo doranu sad samo dojim al i dalje bas puno napreduje... i jel kod vas krenuli zubici? sta je najbolje za desne?
Moja beba je na dijeti.Ima 3 mj i 8 kg.Dajem vise caja i pravim duze stanke za mlijeko.
Moj je dojena beba i bas puno dobija na kilazi, rodjen je sa 4.300gr, sad sa 3 meseca ima 8.450gr, doktorica nam je rekla da kod dojenih to nije problem jer ce to da se "istopi" cim pocne da puzi i hoda, a da je na AD i da toliko dobija rekla je da bi onda morali da mu redukujemo obroke
iskreno ranim ga uvjek kad je gladan pa se bas i nepredrzavam to sto je pedijatar reko... al mw malo dtrah da mu neb naskodlo, i ako mi je drugi pedijatar reko da je norm da djete 1 kg mjeswcno napreduje.. a ovaj moj je poslo sto beba ima veliki stomacic..
Odakle vam ideja da dete od 3 meseca stavljate na dijetu?
Mame da li je vasa beba imala povisen hipertonus(valjda je to kad je mng cvrsta) da li se to kasnije sve resi i bude sve normalno posle vezbica? Hvala puno, zabrinuta mama... 😔
Moja beba je imala blagi hipertonus,radila sam vezbe kod kuce...Najbolje bi bilo da odete na pregled u koliko sumnjate...Sve sto se na vreme primeti brze se resi😊
Mame,beba na kombinovanoj ishrani..Pre dva dana je poceo puno da bljucka,kao da dugo vari hranu...Posle sat vremena od flasice,on i dalje podrigne kada ga podignem ili ako ga stavim na stomak on bljucne...Inace smo vec 2 meseca na komb ishrani...Da li je neko imao isti problem?
i tako je i snama bilo i promjela dohranu.. i beba vjse nije bljucala..
Vratite se nazad na tekst
Ostavite komentar
Forum
Moja priča

Patronažna sestra koju smo angažovali oko masaže i izmlazanja je optimistična:„Začas ćemo mi to, ne brinite se, uskoro Vaša beba dobija mleko made in...»

Duboko smo zaronili u tajanstveni svet porođaja sa prof. dr Svetlanom Vrzić Petronijević »
Koliko traje oporavak, kako teče, da li je lako ustati prvog dana posle, šta je najteže »
Evo jedne velike istine o tome šta mame rade sa bebom ceo dan... »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »
Sve je bilo mnogo lakše iako je bol bio intenzivniji - moja podrška je pored mene »
Brza priprema obroka nekad je veoma važna, podjednako kao i ukus! »
Dizajner koji opisuje svakodnevne avanture koje prolazi sa svojom suprugom Majom »
Odaberite neko od lepih imena grčkih boginja za vašu mezimicu »
Naši bebci
  • Mali dzentlmen
  • Mia
  • Moj mali ;)
    Marko
    Smej se smej...
    Gledamo tamo...
Važnost oca u životu njegove kćerke ne može se preuveličati »
Beba je tu. Kako da se zbližim sa njom? Toliko toga nepoznatog...! Sasvim normalne dileme novopečenih očeva »
Da li ste možda to primetili? Da li je slučajnost ili ne? »